Tačiau jau šį penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ Agnė pirmą kartą prabils apie tai, kad ruošiasi pradėti naują gyvenimą. Artimiausiuose Agnės planuose – skyrybų procesas.

„Atsibodo būti pašluoste, į kurią valomasi kojas. Visi mano geri darbai buvo apspjaudyti“, - „KK2 penktadienyje“ atskleis Agnė, prisipažinusi, kad metai po vyro nelaimės jai buvo iš tiesų košmariški. Taigi ir sprendimas dėl skyrybų nelengvas. Juk ji vis dar myli savo vyrą. Tačiau jo mama daro viską, kad Agnės ir Dainiaus santuoka kuo greičiau būtų nutraukta.

Valentino dienai skirtame „KK2 penktadienyje“ Agnė neslėps ir to, kad tikrai nespjauna ir į trečiąsias vedybas. „Aš viską apgalvojau ir manau, kad Radžis man būtų geriausias variantas. Pažįstu jį 10 metų, Radžis turi senelį, taigi problemų kaip nebūta“, - ateities planais dalinsis Agnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (564)