Lietuvoje yra nemažai žmonių, nusimanančių apie madą ir stilių, tačiau sugebančių apie tai kalbėti tokia įdomia ir įtraukiančia forma, kaip tai sugeba Agnė, iš tiesų yra nedaug. Neturėtų stebinti, kad ji tampa naujo projekto apie stilių vedle. Kartu su ja projektui diriguos dar vienas žinomas šios srities specialistas. Kas jis ir kokie bus jų vaidmenys laidoje? Paaiškės labai greitai. Šiandien galiu pasakyti, jog laidos formatas naujoviškas, įdomus, interaktyvus ir labai skirsis nuo anksčiau buvusių laidų apie stilių“, – intriguoja prodiuserinės kompanijos „Videometra“ atstovė Vaida Skaisgirė.

Paprašyta plačiau pristatyti savo naują projektą, stilistė nedaugžodžiavo: „Yra vienas svarbus klausimas apie stilių, kurį visi privalome išsiaiškinti. Tai ir padarysime mūsų laidoje.“.

Dėl būsimos laidos pavadinimo kol kas vyksta aktyvios diskusijos.

A. Jagelavičiūtė televizijoje – tikrai ne naujokė. Moteris yra vedusi infošou „Paparacai.lt“, „Žvaigždutės“, „Top 10“, pokyčių laidą „Grožio fabrikas“, ne vieną sezoną buvo matoma „TV pagalboje“ ir daugelyje kitų projektų, kur užėmė teisėjos ar komisijos narės vietą. Iki praėjusio šeštadienio ji vertino „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymus

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)