Emocijos tik teigiamos. Visi dalyviai pateisina projekto pavadinimą – „Lietuvos balsas“, – A. Ivanauskas-Fara dalinasi pirmųjų Aklųjų perklausų įspūdžiais. – Gaila, neatpažinau vienos potencialios merginos balso, jai koją pakišo jaudulys. Visa tai visai kitaip skamba, kai nematai atlikėjo. Laiko nedaug, turi būti susikaupęs ir iš vienos kažkurios muzikinės frazės atskirti talentą.“ Pašnekovas įsitikinęs, jog dalyviams neužtenka tik gerai intonuoti ar turėti galingą balsą – mokytojai turi pajusti atlikėjo meilę muzikai.

Estrados legenda pripažįsta, jog tarp mokytojų taip pat juntama konkurencija. Kiekvienas nori surinkti pačią stipriausią komandą – o pakovoti tikrai yra dėl ko.

„Sunku konkuruoti, nes visi mokytojai verti mokytojo vardo didžiąja raide. Aš savo dalyvius stengsiuosi patraukti scenine patirtimi ir laisve reikštis“, – teigia Aleksandras.

Visgi scenos grandas pabrėžia, jog itin svarbu ir dalyvio motyvacija: „Netoleruosiu tinginių!” – griežtai rėžia pašnekovas. – Dainininkas, kuris namie „Youtube“ su draugais narciziškai gėrėsis savo pasirodymu, toli nenueis. „Lietuvos balse“ reiks dirbti ir ypač mano komandoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)