Tačiau pastaruoju metu būta ir nemalonių istorijų. Seimo narę apskundė kitas Seimo nariai Edmundas Jonyla, Eduardas Šablinskas ir kiti kolegos, nes Agnė pasiėmė 600 tūkstančių litų paskolą, nors jos alga – 2000 eurų.

„Dabar aš moku 300 – 400 eurų. Priklausomai nuo palūkanų, nes jos fiksuotos“, - 19 val. 30 min. laidoje šį pirmadienio vakarą KK2 aiškins Seimo narė.

Po STT istorijos Agnė išvyko į Sacharos dykumą lenktyniauti. Su dviem vyriškiais Agnė dalinosi lauko tualetu ir miegamąja palapine ištisas dvi savaites. Sacharoje 40 laipsnių karščio.

„Tikrai nelengvos sąlygos, jokių patogumų, jokio komforto, nelengvas išbandymas, jeigu esi pripratęs prie komforto. Gyveni palapinėje, yra toks „bivakas“ vadinamas, ir ten yra vieta, kur valgai, miegi. Tualetai ir dušai - lauko sąlygomis“, - KK2 žurnalistams pasakos A. Bilotaitė.

Sklido kalbos, kad kartu su Agne, šiame Dakaro žygyje buvo jos mylimasis. Jis - garsus Klaipėdos verslininkas. „Mes tokių dalykų nekomentuojame visiškai“, - apie širdies draugą pasakos Seimo narė.

Agnė taip pat pradėjo laikytis specialios dietos – geria proteiną, valgo liesą mėsą ir tik su žaliomis arba troškintomis daržovėmis: „Nesakau, kad negalime valgyti saldymų, sausainių ir t.t. Viską galima valgyti, reikalingas saikas. Čia yra pagrindinė taisyklė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)