Joms atiteko kambarėlis antrajame namo aukšte, rašo LNK.

„Šeima, pas kurią apsigyveno dainininkės, labai draugiška. Merginos iškart susidraugavo su vaikais – dviem mergaitėmis. Jų mokyklos draugės, sužinojusios, kokių viešnių sulaukė klasės draugės, ėmė labai pavyduliauti“, - prisiminė projekto vadovas Silvestras Dobroslavskis.

Merginoms naujieji namai taip pat patiko – nosį panelės užrietė tik sužinojusios, kad gamtos reikalus teks atlikti lauke. „Bet priprasime“, - nusprendė Goda, Ingrida ir Nijolė.

Kad nebūtų liūdna, į kaimą gražuolės atsigabeno dar vieną kompanijoną – Nijolės kalytę Zarą. Būtent dėl jos kilo pirmasis konfliktas. Namuose augęs šunelis ėmė neišpasakytai džiaugtis gamta, lakstyti po šlapią žolę, dumblą. Praustis kas vakarą Zara nenusiteikusi, bet vienoje lovoje su šeimininke miegoti norinti.

„Ji čia mėšlinomis kojomis nelips“, - ėmė protestuoti Nijolės kolegės, šiai sykį priglaudus savo augintinę lovoje. Nuo šiol Zarai teks mokytis naktis leisti šalia lovos, šuniškame guolyje.

Kadangi naujosios grožybės į kaimą atvyko savaitgalį, sunkių darbų joms dar teks palaukti. Pirmoji pažintis su miesteliu turi prasidėti bažnyčioje. Tad sėdusios į braškančią karietą, panelės sekmadienio rytą nudardėjo į bažnyčią. Dievo namų lankytojus ištiko lengvas šokas, kai savo bendruomenės bažnytėlėje jie pamatė tris Lietuvos įžymybes.

Merginos kukliai persižegnojo ir, nieko nelaukusios, paeiliui priėjo išpažinties.

O jau po to „kaimiečių“ laukė pažintis su gyvulėliais – kiaulėmis, vištomis, karvėmis. Tai, kas ūkininkams yra niūri kaimo kasdienybė, gražuolėms pasirodė nauja ir įdomu.

Beje, merginos pirmąją dieną surengė sutiktuvių koncertą. Šventė vyko ne kur kitur, o pas realybės šou „Baras“ išgarsėjusį jaunąjį ūkininką iš Kudirkos Naumiesčio, kukurūzų augintoją Mindaugą Vailaitį bare.

„Lietuviškos grožybės“ su „69 Danguje“ merginomis – antradienį 20.40 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją