„Z. Balčytis prasitarė, kad su prezidente nesikalbėjo metus. Aš suskaičiavau, kad su D. Grybauskaite nesikalbėjau devynerius. Tada ji dar buvo eurokomisarė, trumpam grįžusi į Vilnių. Mūsų pašnekesys vietoj skirto pusvalandžio nejučia išsitęsė iki pusantros valandos. Tikiuosi, kad ir šis susitikimas tiesioginiame eteryje bus šiltas ir jaukus. Žinoma, paruošėme ir ne tokių patogių, tačiau visiems Lietuvos žmonėms aktualių klausimų“, – sakė laidos vedėja R. Tapinienė.

Po pirmojo turo atviresnė visuomenei pažadėjusi būti prezidentė sakė taip siekianti paneigti apie ją kuriamus mitus, esą ji yra nebendraujanti ir užsisklendusi.

Kaip keistųsi Lietuvos užsienio politika? Ar didėtų pensijos? Kodėl apie šalies vadovę vis dar žinome ne itin daug? Ar D. Grybauskaitė bendrauja su kaimynais? Galbūt mėgsta ne tik skaityti, bet ir kepti mėsą ant grotelių?

Tiesioginė laida „Diagnozė: valdžia“ trečiadienį 20.25 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)