„Šiuo metu vyksta tinklelio pertvarkymas, todėl jie atostogauja. Kol kas jiems pasakyta, kad atostogos trumpos“, - paaiškino TV3 atstovė.

Projekto prodiuseris Gediminas Jaunius DELFI patikino, kad „3-o buto“ eteryje nebus vos vieną ar dvi savaites bei pabrėžė, kad TV3 dėl projekto kokybės priekaištų neturi. Esą priešingai, pasak TV3 darbuotojų, „3-ias butas“ – vykęs projektas.

Pasiteiravus, ar realu, kad projektas į eterį nebesugrįš, G. Jaunius kalbėjo, jog televizijoje viskas įmanoma, tačiau patikino, kad TV kanalo atstovams „3-ias butas“ patinka.

„Galbūt dabar ne visos laidos turi pakankamus reitingus, kokių reiktų televizijai. Ieškoma sprendimų, kaip teisingai viską sudėlioti. Daugiau informacijos turėsime po poros savaičių“, - kalbėjo G. Jaunius.

Kitas G. Jauniaus ir TV3 atstovų susitikimas suplanuotas jau kita trečiadienį. Tuomet esą ir turėtų paaiškėti laidos likimas.

„Gali būti, kad keisis laidos laikas, galbūt dar kas nors bus pakeista. Mano supratimu, ši laida gera, nes jos formatas šiuolaikiškas ir modernus. Kadangi laida naujoviška, dėl to kartais sunku susikauti su senoviškomis laidomis, tačiau šia tema priekaištų iš televizijos nesu girdėjęs“, - paaiškino „3-o buto“ prodiuseris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją