Kaip rašo vcpost.com, W. Grahamas ieškos Hanibalo Lietuvoje. Antroje serijoje jis sveiko po skerdynių ankstesnėje serijoje. Taigi trečioje serijoje Hannibalas vis dar Italijoje, svarsto, ką daryti, kai W. Grahamas galiausiai jį ras.

Kaip rašoma Thomaso Harriso romanuose, Hannibalas Lecteris užaugo Lietuvoje su savo mylima seserimi Mischa. Jų namai tapo nacių slaptaviete nuo sovietų karių, ir naciai suvalgė Mischą. Po karo Hannibalą augino teta, našlė japonė Murasaki, pilyje Prancūzijoje.

Vargu ar teta bus rodoma trečioje serijoje. Tačiau W. Grahamas ras padėjėją Lietuvoje vardu Chiyo. Šios personažės knygoje nėra, na o filme ji – tetos Murasaki tarnaitė.

Trumpa trečios serijos santrauka:

„Jackas Crawfordas (Laurence‘as Fishburne‘as) ir inspektorius Pazzi (Fortunato Cerlino) ieško įkalčių, atvesiančių juos pas Hannibalą Lecterį (Madsas Mikkelsenas) Florencijoje. <...> Na o W. Grahamas (Hugh Dancy‘is) ir Chiyo (Tao Okamoto) keliauja į Florenciją ieškoti Hannibalo, tačiau neaišku, ar jiems pavyks. Alana Bloom (Caroline Dhavernas) toliau dirba su Masonu Vergeriu ir nerimauja dėl visų, į paieškas įsitraukusių asmenų saugumo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)