Žinoma moteris pasakojo, kad kiekvieno mėnesio pirmą dieną ji sveriasi ir nors pastaruoju metu to nedaro, darbo kalendoriuje pasižymi šią dieną ir savo svorį žymintį skaičių. Ji neslepia, jog matyti, kaip svoris mažėja, yra labai malonu.

Sveikiau Donalda gyvena jau trejus metus. „Anksčiau svoris krito po kilogramą, o praėjusiais metais daugiau ar mažiau, bet keturi kilogramai per metus (nukrenta)“, – LNK laidoje pasakojo D. Meiželytė.

Studijoje ji sutiko ir pasisverti. Su drabužiais moters svoris siekė 68,5 kg. Ji pastebėjo, kad tai yra normalu, nes įprastas jos svoris yra 67 kg.

Tiesa, dažnai lieknėjantys žmonės laikosi taisyklės vakarais neužkandžiauti, tačiau Donalda viską daro atvirkščiai ir po lengvų pusryčių pagrindinius patiekalus pradeda valgyti penktą valandą vakaro. Taip maitintis ji gali iki pirmos valandos nakties.

Majonezo ir kitų nesveikų padažų televizijos laidų vedėjos namuose taip pat nerasime. Jau trejus metus ji visiškai nevalgo šių produktų. Ji tikina, kad labiausiai lieknėjant padėjo alkoholio atsisakymas, pradėjimas aktyviai vaikščioti ir masažai. Donalda juokdamasi sakė, kad masažistas tapo tikru patarėju mitybos ir aktyvaus gyvenimo būdo klausimais.

Moteris taip pat visiškai atsisakė miltų, cukraus, pieno produktų, o medų pradėjo gaminti pati. Gamindama ji naudoja ir natūralų jogurtą be jokių pridėtinių pagardų. „Aš jau sena ir sportuoti jau negaliu, todėl viską prisižiūriu maistu“, – tikino laidos herojė.

Ji taip pat prisiminė, jog suprato, kad laikas griežtai pradėti lieknėti atėjo tuomet kai viena draugė paklausė, kada ji gimdys ir pasveikino su šeimos pagausėjimu. „Jei ne mano ta kvaila draugė, kuri pasveikino mane, kad laukiuosi, aš gal būčiau sau laiminga gyvenus su tais penkiais šaltibarščių puodais ant savęs ir vargo nemačius. Teko susiimti. Žiauru. Čia toks komplimentas, kur neduok Dieve gauti be preteksto. Tada susimąsčiau.

Dariau eksperimentą namuose, kai supratau, kad noriu gyventi, o ne mirti. Pradėjau vaikščioti, susigalvodavau reikalų ir eidavau. Kai eini juk nevalgai. Eidama galvojau, kokį svorį ant savęs nešu. Namuose pasidariusi didžiulį puodą šaltibarščių, pradėjau vaikščioti su tuo bliūdu.

Durnai atrodžiau, bet niekas nematė. Gi viena gyvenu. Tai yra toks svoris ir pagalvojau, kiek numečiau, o dar dukart tiek nešioju su savimi“, – pasakojo D. Meiželytė ir pridūrė, jog didžiausias jos pasiektas svoris buvo 92 kg. Per keletą metų moteris atsikratė 25 kg.

Visą laidą galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)