Nuo 6 metų dainuojantis Deividas Bastys didžiuliu autoritetu muzikine prasme laiko savo dėdę ilgametį scenos vilką Steponą Janušką. Deividas prisipažįsta, kad nuo vaikystės svajojo būti tokiu kaip jis: „Kažkokių patarimų teko sulaukti tik vėlesniame amžiuje, kai Steponas pamatė, kad aš dainuoju ir jo paprašydavau“.

Dainininkė Irena Starošaitė į sceną lipą ne tik su savo vyru Žilvinu Žvaguliu, bet ir su kitais scenos partneriais. Paklausta, ar vyras nepavyduliauja dėl to, prisipažino tiksliai nežinanti, bet sutikimą visada gaunanti: „Galvoju, kad jeigu jis pavyduliauja, vadinasi, jam patinka pavyduliauti“. Neseniai gimęs duetas su Ištvanu Kvik, Irenai kelia daugybę gerų emocijų ir kaip ji pati sako, dainuoti su juo vienas malonumas.

Šį vakarą „KK2 Penktadienyje" grupės „2 Donatai“ narys Karolis Akulavičius pirmą kartą į sceną lips vienas. Laidoje bus ir daugiau jautrių istorijų bei netikėtų duetų: štai Marius Jampolskis uždainuos su savo tėčiu Robertu, Deividas Bastys su dėde Steponu Januška, o Ištvanas Kvik su Irena Starošaite, grupė DAR su Vytautu Šiškausku.

Naujos dainos, intriguojantys skirtingų tautų ir giminystės ryšiai jau šio vakaro laidoje „KK2 Penktadienis".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją