Tiesioginėms „2 Barai“ išlikimo transliacijoms V. Skaisgirę kas kartą puošia šios srities profesionalai – drabužiais pasirūpina įvairūs dizaineriai, o įvaizdį įgyvendina ir užbaigia kūrybinis duetas „ŠaŠa“ – Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė.

Šiai, pusfinalio, transliacijai, V. Skaisgirė pasipuošė dizainerės Airidos Skrickienės kurta ypatinga suknele, prie kurios priderino įspūdingus „Natali de Lyrik“ papuošalus. Juoda elegantiška dviejų dalių suknelė išryškino gražiausius V. Skaisgirės figūros bruožus ir transliacijai dar neprasidėjus traukė aplinkinių žvilgsnius, skelbiama pranešime spaudai.

Tačiau įpusėjus transliacijai V. Skaisgirė žiūrovus nustebino dar labiau – žemę šluojanti suknelę transformavosi į žymiai trumpesnę. Nuo įmantraus dizainerės A. Skrickienės kūrinio buvo nusegta juoda peršviečiama medžiaga.

„Man patinka tai, kad su tuo pačiu drabužiu galima sukurti visiškai skirtingus įvaizdžius. Ši suknelė ir elegantiška, ir žaisminga, ją galima lengvai transformuoti. Įvaizdis visiškai pasikeičia, o mes užtrukome vos kelias sekundes“, - sakė stilistas J. Šatas.

Šiandienos išlikimo kovoje dėl galimybės patekti į finalą tarpusavyje varžosi trys dalyviai – Meda, Martin ir Oksana. Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškės, kurie du dalyviai turės atsisveikinti su intrigų kupinu projektu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)