Ką praėjus 18 metų grupės narės galvoja viena apie kitą? „Viską tik geriausio. Praėjus tiek metų kartu, mes esame ne kartą sakiusios ir ištransliavusios didžiulę meilę ir pagarbą viena kitai. Esame labiau šeima nei kolegės. Labai greitai susidraugavome ir tapome ne tik draugėmis, o seserimis. Sutapo mūsų charakteriai, sielos ir visa kita, todėl tęsiame šią kelionę kartu labai smagiai“, – gražių žodžių kolegėms negailėjo Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

„Nuo pat pirmos dienos mes suartėjom ir tik laikas parodė, kad šitiek metų sugebėjom išlaikyti savo draugystę ir darbą kartu. Tas ir jungia mus, nes visos esame atsakingos, labai darbščios ir viena dėl kitos galime labai daug“, – grupės narei Nijolei antrino Goda Alijeva.

Grupės merginos ne tik kartu dirba, vyksta į koncertus, bet ir kartu keliauja, leidžia laisvalaikį, todėl šitoks stiprus ryšys puikiai matomas ir ant scenos. Pasak Godos Alijevos, jos visos viena apie kitą žino net slapčiausias paslaptis, rašoma spaudos pranešime.

„Apie kiekvieną iš mūsų galėčiau tiek daug pasakoti ir vardinti, bet negaliu sakyti, nes tada išduočiau paslaptis. Žinome vienos kitų paslaptis. Juk pusę gyvenimo esame kartu. Mūsų santykiai yra pasiekę visai kitą lygį. Kad ir susipykstame, ar kas nors atsitinka, žinote, čia kaip šeima, kurios nepasirinksi“, – atviravo Goda.

Šį ketvirtadienio vakarą 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ merginos atskleidė, kad po ilgos pertraukos, jau visai netrukus turėtų pasirodyti nauja grupės daina.

„Visą dėmesį sutelkėme į turo koncertus, todėl kai tik viskas aprims, savo mintis ir energiją skirsime naujam kūriniui, galvosime apie naują dainą. Mes dar galvojame, ar tai tikrai ta daina su kuria mes išeisime į eterį, ar galbūt ieškosime visai kažko kito. Su metais tapome priekabesnės, labiau savikritiškos, nenorime nuvilti savo klausytojų“, – pasakojo Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Grupė merginos atskleis slapčiausias savo mintis, pasidalins, kuri grupės narė yra pati punktualiausia, o kuri mėgsta vėluoti. Populiariausios merginų dainos, išskirtiniai pokalbiai ir koncerto užkulisiai – šį ketvirtadienio vakarą, laidoje „Monikos užkulisiai“ 22 val. per 2TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją