„Tikrai labai smagu sugrįžti į Lietuvą su visa grupe. O pasirodymus čia nutraukėme tik dėl praktiškų sumetimų. Labai daug koncertuojame Didžiojoje Britanijoje ir Belgijoje, o kelionės pasirodyti į Lietuvą mums paprasčiausiai neatsipirkdavo“, – sakė jis.

Taip pat grupės „Cisco Kid“ narys išdavė, kad 1000 kilometrų baigiamajame koncerte, kurį galės tiesiogiai išvysti ir LNK žiūrovai, jie pasirodys stipriai pasikeitę. „Visai neseniai rankose laikiau apdovanojimą, kurį gavau prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje. Taip nusprendžiau, kad pats laikas pakartoti šou. Aišku, mes pasikeitėme. Anksčiau lipdavome į sceną su tikslu ją išdaužyti, šokančios merginos būdavo beveik be rūbų, o dabar mes ir dešimt metų vyresni, ir, tikiuosi, dešimtmečiu protingesni“, - sakė jis.

Jis pridūrė, kad baigiamojo koncerto metu Lietuva galės pasimėgauti visais, beveik tautosaka tapusiais lietuviškais kūriniais, tokiais kaip „Kas nešokinės“ ir „Sex su blondine“ „Manęs dažnai klausia ar daina „Kas nešokinės“ turi kokią nors politinę reikšmę, tai turiu atsakyti – mes ją sukūrėme tik dėl smagumo. O kad ją lietuviai pradeda dainuoti tik išvydę pareigūnus protestų metu – jų reikalas. Aišku, labai gera, kad mus iki šiol prisimena“, - sakė grupės „Cisco Kid“ vokalistas F. Van Mechelen.

Taip pat vyras, kuris 1000 kilometrų lenktynėse taip pat yra belgų ekipažo pagalbininkas išdavė, kad jis bando apsaugoti lenktynininkus nuo lietuviškų pavojų. „Mano patarimas jiems – neįsimylėkite per greitai. Nes visi belgai, atvažiavę į Lietuvą, įsimyli. Nors negaliu taip drąsiai teigti, kad įsimylėjimas blogai – man šios taisyklės sulaužymas padovanojo gražią šeimą“,- sakė belgas, kuris, atvykęs į Lietuvą, žaibiškai įsimylėjo ir vedė lietuvę, su kuria ir iki šiol yra labai patenkintas šeimyniniu gyvenimu.

1000 kilometrų lenktynių baigiamasis koncertas kartu su grupe „Cisco Kid“ bei tokiais atlikėjais kaip Birutė Dambrauskaitė, Rytis Cicinas, Mia bei Faros choras, Egidijus Sipavičius, Lina Rastokaitė, „Pinup girls“ ir kiti, jau šį šeštadienį, 19.00 val, per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)