Grįžęs iš Bahamų, kur pasipiršo H. Baldwin, 24 metų J. Bieberis buvo nufotografuotas Niujorke ir šiose nuotraukose aiškiai matyti, kad jis ant savo rankos tebenešioja S. Gomez portretą, ištatuiruotą prieš kelerius metus, rašo people.com.

Justinas Bieberis

Tiesa, 2016 metų vasarį, kai J. Bieberio ir S. Gomez santykiai buvo nutrūkę (nors 2017 metų pabaigoje jie vėl buvo juos atnaujinę), dainininkas tvirtino, kad bando slėpti tatuiruotę su savo buvusia mylimąja.

„Tai mano buvusi mergina, taigi bandau pakeisti jos veidą šešėliais, bet žmonės vis tiek žino, kas tai yra“, - viename vaizdo įraše sakė J. Bieberis.

Tačiau panašu, kad 2018 metų balandį J. Bieberis persigalvojo. Šalimais „Instagram“ nuotraukos, kurioje matyti tatuiruotėmis išmarginta jo krūtinė, dainininkas pareiškė nesigailintis nė vienos savo tatuiruotės.

„Jei tatuiruotės nebūtų skausmingos, visi jas turėtų. Na, galbūt ne visi!! Po šimto valandų darbo ant mano kūno neatsisakyčiau nė vienos savo tatuiruotės... Man patinka menas ir aš savo kūną paverčiau drobe. Tai labai smagu“, - rašė jis socialiniame tinkle „Instagram“.

Pirmadienį savo „Instagram“ paskyroje J. Bieberis patvirtino savo sužadėtuves su H. Baldwin.

„Norėjau šiek tiek palaukti, prieš ką nors pasakydamas, bet kalbos sklinda greitai, tad klausykite, aiškiai ir paprastai: Hailey ir aš esame taaaaip įsimylėję“, - prie nuotraukos rašė J. Bieberis.

Šioje nuotraukoje H. Baldwin kairiąja ranka yra apkabinusi J. Biberio pečius, o ant jos bevardžio piršto blizga sužadėtuvių žiedas su deimantais.

„Taigi įsipareigojau praleisti savo gyvenimą, pažindamas kiekvieną tavo dalelę ir kantriai bei šveliai tave mylėdamas, - tęsė jis. – Pažadu garbingai ir dorai rūpintis mūsų šeima ir leisti Jėzui vesti mus savo Šventąja dvasia visame kame, ką bedarytume ir kokius sprendimus bepriimtume“.

Pora susižadėjo šeštadienio vakarą Bahamuose per vakarienę vietos restorane, rašė TMZ, pirmasis pranešęs šią naujieną.

„Tai netikėtumas, nors ir nelabai didelis. Justinas pastarosiomis savaitėmis tikrai buvo labai laimingas, - žurnalui „People“ sakė vienas šaltinis. – Jis jau seniai pažįsta Hailey. Gali atrodyti, kad tai skubota, bet jie gerai vienas kitą pažįsta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)