Pasinaudodama socialiniu tinklu „Instagram" B. Thorne parašė žinutę, kurioje prisipažino, kad nuo tada, kai ėmė sąmoningai suvokti, kad auga ir keičiasi, ji kentė seksualinį išnaudojimą. Ji teigia, kad tik sulaukusi keturiolikos pagaliau išdrįso užsirakinti nakčiai duris ir kantriai šalia jų budėti. Aktorė tvirtina būgštavusi, kad kas nors vėl gali ja pasinaudoti. Ji teigia iki pat pabaigos laukusi, kol visa tai liausis.

„Kai kuriems, deja, gyviems išsisukti nepavyksta, todėl šiandien būtina pagerbti kiekvieną nukentėjusią sielą", – baigė savo įrašą B. Thorne. Šiuo prisipažinimu aktorė solidarizavosi su Holivude besidarbuojančių moterų įkurtu judėjimu „Time's Up", kurio pagrindinis tikslas – finansuoti seksualinio priekabiavimo aukoms būtinas teisinės pagalbos paslaugas.

Aktorinės B. Thorne karjeros pradžia reikėtų laikyti 2010–2013 metais „Disney" tinklu transliuotą serialą „Shake It Up", kuriame filmavosi ir Zendaya. Kiek vėliau B. Thorne perėjo prie vaidmenų ne tokiai vaikiškai auditorijai skirtuose filmuose. Ji įkūnijo Paige – filmo „Famous in Love" veikėją, be to, 2015 metais nusifilmavo paaugliams skirtoje juostoje „Mano stora amžinai bjauri draugė" („The DUFF"). Dvidešimtmetė aktorė savo nuotrauką įkėlė ir į „Twitter". Ją taip pat papildė antrašte, bylojančia apie vaikystėje patirtą seksualinį priekabiavimą.

„Kai augau, nežinojau, kas teisinga, o kas – ne. Nežinojau, kad kasnakt į mano miegamąjį įsliūkindavęs asmuo buvo blogas žmogus", – parašė B. Thorne socialiniame tinkle „Twitter".

Šiokių tokių užuominų apie vaikystėje patirtą prievartą filmo „Babysitter" žvaigždė pateikė dar gruodį. Reaguodamas į tada jos įkeltą nuotrauką, kurioje įsiamžino vilkėdama rausvos spalvos kostiumą be viršutinės dalies, vienas internautas parašė: „Ką „Disney" padarė su šia mergaite? Manau, ją norėjo tiesiog išprievartauti."

„Taip, norėjo, bet tai nebuvo „Disney". Pasaulis kartais gali atrodyti net labai bjaurus", – atrašė tada B. Thorne, atsakydama į pateiktą komentarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)