Pirmoji scenoje pasirodė Sigutė Vaičiulytė, kuri savo daina neįtikino mokytojų: „Kažko pritrūko“, – po pasirodymo sakė D. Norvilas. Fara pridūrė, jog merginos pasirodymas neįtikino ir jo. Kita pasirodžiusi dalyvė buvo Dominyka Vėbraitė, ji iškart sužavėjo Deivį ir Renatą – būtent jų komanda atsisuko jai. Vos išvydęs Dominyką Deivis atpažino ją. Pasirodo, ji anksčiau dainavo pas jį. „Tu labai simpatiška man. Čia ne radijo stotis, o televizija, dėl to labai svarbu gerai atrodyti“, – sakė D. Montvydas.

Trečioji dalyvė Rūta atliko mokytojos Rūtos dainą „Paskutinis šokis“. Visgi dalyvė nesužavėjo nei vieno mokytojo – anaiptol supykdė. „Kam rinktis tokias dainas, jei nepadainuoji?“ – po pasirodymo sakė R. Ščiogolevaitė.

Rugilė Lingytė pasirodė su Whitney Houston kūriniu, jai atsisuko Fara. „Originali versija yra mus taip užbūrusi, jog gali būti taip ir ne kitaip. O tavo balsas, išvis, sutvertas truputį kitokioms dainoms. Gal todėl mes su Donatu ir pasigailėjom“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

Šeštoji dalyvė Živilė Gedvilaitė tik paskutinę akimirką sužavėjo Donatą ir jis paspaudė mygtuką. „Prisipažinsiu, tai ne mano stilius, bet negalėjau neatsisukti ir paleisti žmogų, kuris gerai dainuoja.“ Deiviui užkliuvo tai, jog moteris įvažinėjo į kiekvieną natą. Živilė patikino, jog labai jaudinosi. O artimųjų laukiamajame nusiavusi aukštakulnius apkaltino juos! Mat, dėl jų kaltės moteris scenoje neturėjo tinkamos atramos ir nepadarė visko, ką galėjo.

Kita dalyvė Irmantė atvyko net iš Ispanijos, tačiau jai neatsisuko nė vienas mokytojas.Dar viena dalyvė Silvija sužavėjo tik Deivį ir Renatą, bet po pasirodymo atsisukusi Rūta rėžė: „Aš esu karvė, kad nepaspaudžiau.“

Pirmasis vakaro vaikinas Arnoldas atliko romantišką dainą „Lady In Red“. Jam atsisuko Fara. „Kai girdžiu tokią dainavimo poziciją – tai yra, kai yra nestabilu. Tai man primena nesuvaldytą veršiuką“, – sakė D. Montvydas.

Gražuolei Rositai „Lietuvos balsas" svarbus ne tik dėl muzikinės karjeros, bet ir išsvajotų vestuvių! Jei ji nelaimės projekto - širdies draugas jos neves! Laimei, jai atsisuko Rūta. „Aš anksčiau neatsisukau, nes tiesiog nenorėjau sukliudyti savo padėties iš kurios aš girdėjau tą čiurlenantį upelį“, – džiaugsmu tryško moteris.

Kita dalyvė Ugnė atliko sudėtinga dainą „Calling You“. Deja, jai neatsisuko nė vienas mokytojas. „Spauks“, – per pasirodymą žmonai liepė Deivis. Visgi ji nepaspaudė. „Ei, kodėl nepaspaudei. Grąžinkit merginą!” – prašė vyras. D. Montvydas pripažino, jog tai nebuvo blogiausia net iš tų, ką jie jau turi savo komandose.

Populiarios grupės „Magnit“ narė Emilija sužavėjo Farą, kiti mokytojai neskubėjo girti jos, bet pripažino – ji balsą turi. „Kaip yra sudėtinga nematyti, kas dainuoja. Niekada nepasakyčiau, jog jūsų balsas priklauso tokiai žaviai merginai“, – komentavo Deivis.

Projekte antrąkart pasirodė Greta, deja, šį kartą jai neatsisuko nė vienas mokytojas. O paskutiniam dalyviui Šarūnui atsisuko D. Montvydas. Scenos profesionalą sužavėjo tam tikros išdainuotos natos, kurias išdainuoja ne visi vyrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)