Švedijos popmuzikos superžvaigždė Tove Love visuomet buvo pašėlusi ir ne kartą interviu metu sakė, jog apsinuoginimai ją išlaisvina.

„Man daug lengviau dainuoti negu kalbėti apie tam tikrus dalykus. Galiu pasakyti tik tiek, kad visad būsiu nuoširdi ir tiesmuka savo kūryboje. Kai kurie žmonės įsižeis, kiti – susitapatins, manau, taip ir turi būti", – dar anksčiau pranešime spaudai buvusiame interviu sakė pati Tove Lo.

Šįkart koncertuodama Rumšiškėse šiuo metu vykstančiame festivalyje ji vilkėjo juodą tinklinę palaidinę ir dainuodama keletui sekundžių ją pasikėlė bei publikai parodė krūtis. Tokį jos gestą susirinkę gerbėjai palydėjo plojimais.

Jos diskografijoje – trys gerai įvertinti albumai ir visa šūsnis hitų. Daugumos jų tekstai – daug atviresni, nei galėtum tikėtis. Ji – geriausia dainų tekstų autorė visoje Švedijoje. Štai devynios jos dainos su drąsiausiomis eilutėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)