Jis pralaimėjo etatiniam „Dangaus“ fantomui Antanui, jis buvo iškritęs ir vėl sugrįžo, jis kas savaitę pristatydavo vis po naują savo dainą, jis buvo įklimpęs į meilės trikampius ir kartais ne vietoje ir ne laiku laidydavo keiksmažodžius...

Praėjusiame savaitės finalo koncerte Soliaris ir vėl pralaimėjo – šįsyk savo merginai „Danguje 2”, Fantome išrinktai Živilei. Sulaukęs gausybės vertinimo komisijos replikų ir pasigedęs gerbėjų palaikymo, Soliaris vis dėlto išlieka optimistu ir sako, kad muzikos iš jo niekas neatims.

Ką veikei šeštadienį uždaręs „Dangaus 2“ duris?

Mane pasitiko šeima, draugai, mes iki paryčių šnekėjomės, sėdėjom. Nesinorėjo važiuoti į jokius klubus ar labai linksmintis, tiesiog pabūti su artimais žmonėmis.

Ar labai susinervinai antrą kartą iškritęs?

Ne. Aš ir toliau tęsiu muzikinę karjerą, jau planuoju pirmąjį albumą. Manau, pakankamai ilgai išsilaikiau šiame šou, tai jau nebebuvo didelio skirtumo ir nuoskaudos iškristi.

Kaip manai, kodėl tavęs dažniausiai nepalaikė žiūrovai?

Aš nežinau... Gal dainos nepatiko...Suprantu, kad ir mano elgesys nuo pat šou pradžios – keiksmažodžiai ir emocijos, man nepadėjo. Tikriausiai daugeliui pasirodžiau labai „pasikėlęs“.

Jei turėtum galimybę atsukti laiką atgal, ką darytum kitaip?

Tramdyčiau emocijas, nesikeikčiau, vengčiau atrodyti toks neapsisprendęs dėl merginų. Nėra gerai būti pasimetusiam tarp dviejų merginų ir neišsirinkti vienos.

Praėjusiame savaitės finale komisijos nariai – Choras iš ŽAS ir Tomas Sinickis iš „Gravel“ negailėjo tau kritikos žodžių? Kaip manai, kodėl?

Aš manau, kad jie tiesiog nekenčia tokios muzikos. Liudas jiems taip pat nepatiko. Norėčiau palinkėti jiems tolerancijos, nes patys nėra tobuli vokalistai. Jie įvertino muzikantus, bet pamiršo, kad reikia vertinti mūsų vokalinius sugebėjimus, o ne remtis vien savo simpatijų kriterijais.

Jei Raimondai davė nulį taškų, tai tegu išsiplauna ausis.

Su kuriais dangiečiais žadi bendrauti po šou?

Su Raimonda turime daug sumanymų. Mes gerai sutariame, mus vienija muzika. Planuojame dalyvauti festivalyje Jūrmaloje. Dabar laukiu pasirodymų, albumo įrašų. Gyvenimas tęsiasi ir žemėje.