„Lietuvos balso“ mokytojų – Katažinos Zvonkuvienės, Ingos ir Arūno Valinskų, Merūno Vitulskio ir Donato Montvydo – mokiniai Eglė, du Donatai, Agnė ir Justina, padedami kone 300 pramogų verslo profesionalų, superfinalui ruošia po tris muzikinius numerius: vieną jau dainuotą ir žiūrovų bei mokytojų geriausiai įvertintą dainą, vieną visiškai naują ir trečią – duetas su savo mokytoju.

Justina ir Donatas duete dainuos baladę „Finaly I found someone“, Agnė ir Merūnas - „Feeling good“, Eglė ir Katažina „Tikėjau“, o Du Donatai su Inga Valinskiene „Žvaigždė“. Justinos numeris šį vakarą – 01, Donatų – 02, Agnės – 03, Eglės – 04. Balsuoti bus galima projekto tiesioginės transliacijos metu numeriu 1672 (balsavimo kaina 29 euro centai).
Pagrindinis prizas, dėl kurio kaunasi projekto dalyviai – tai trečiojo „Lietuvos balso“ nugalėtojo titulas, 5000 eurų investicija į tolimesnę muzikinę karjerą, kelionė dviem į Vokietiją keltu „DFDS Seaways“ – šiomis kelionėmis bus apdovanoti visi superfinalo dalyviai, ir kitų puikių daiktinių ir piniginių prizų.

Superfinalo vertą šou surengs ir „Lietuvos balso“ mokytoja I. Valinskienė, taip pat, „Lietuvos balso“ nugalėtojai Paulius Bagdanavičius ir Julija Jegorova, šventine nuotaika užburs ir dizainerės Julios Janus išpuošta projekto vedėja Inga Jankauskaitė ir jos partneris Rolandas Vilkončius.
Kas šiemet triumfuos „Lietuvos balse“ - visa tai jau šį vakarą 19.00 val. per LNK!

#VisosEmocijos



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)