Draugai ir artimieji „pop klasikos“ grupės „Bella musica“ narį Bronių Jonutį pastūmėjo dalyvauti trečiajame „Lietuvos balso“ sezone. „Šiuo metu esu pasinėręs į muziką – repeticijų netrūksta. Su grupe kuriame naują projektą“, - apie darbymetį pasakoja projekto dalyvis.
Bronius pabrėžia, jog mokytis privalu visuomet, nors pats jokio muzikinio išsilavinimo neturi: „Dainuoti mokiausi privačiai, bet šiaip galima sakyti – esu savamokslis.“
Trisdešimt penkerių metų didžiabalsis savo dainavimu sužavėjo tik Valinskus. Bet kad toks galingas ir išraiškingas balsas sklinda iš tokio mažučio žmogaus – nustebino kiekvieną. „Dėl savo ūgio nesuku sau galvos ir neturiu jokių kompleksų“, - tikina Bronius.
B. Jonutis nelinkęs atvirauti apie jausmus. „Esu sukūręs šeimą. Turiu dukrą“, - taip lakoniškai apibūdina savo asmeninį gyvenimą. Vyras nuo mokyklos laikų sportuoja – bėgioja ir treniruojasi sporto salėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją