Daugiau apie M.A.M.A 2017 apdovanojimų ceremoniją skaitykite čia.

Tiesioginės DELFI TV raudonojo kilimo transliacijos įrašą ir nuotraukų galeriją rasite čia.

Tačiau raudonojo kilimo DELFI TV transliacijos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nepraleido progos pajuokauti: "Edgaras - susipažinkite", - juokaudama N. Bunkės draugą pristatė Nijolė.

Iš pradžių buvome nusprendę eiti kartu, bet ne ant raudonojo kilimo. Reiškia, jis kažkur būtų. Bet vėliau ir su Edgaru, ir su merginomis pakalbėjome, kad ne tas amžius, kad žaistume katės ir pelės žaidimus. Paskui nufotografuos besislapstančius. Kam to reikia?“, - DELFI kalbėjo Natalija Bunkė.

Pats Edgaras patikino besijaučiantis gerai, o į klausimą, ar prieš renginį ramiai miegojo, atsakė, kad ilsėjosi visą naktį.

Natalija Bunkė su draugu Edgaru

Taip, miegojau, viskas gerai“, - kalbėjo Edgaras į M.A.M.A. apdovanojimai 2017 su mylimąja atvykęs Edgaras.

Pora drauge gyvena jau pusę metų. Jiedu jau spėjo kartu ir apsigyventi.

„Aš ir jį suprantu, jam iš tikrųjų yra sudėtinga su tokiu žmogumi kaip aš, bet mes kartu jau pusmetį, tikiuosi, kad ir ilgiau išbūti“, - nusijuokė Natalija.

Į DELFI klausimą, kur pora susipažino, juodu nepanoro atsakyti, Natalija nutylėjo ir tai, kokioje srityje dirba mylimasis, tačiau leido suprasti, kad tokių pasirodymų viešumoje daug nebus.

„Jis nėra viešas žmogus, todėl Edgaras mane lydės ten, kur nepatogu eiti vienai“, - DELFI tikino N. Bunkė.

M.A.M.A 2017 ceremonijos svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)