„Mane tai tiesiog šokiravo. Aš pasimečiau. Kilo noras išeiti iš salės, tačiau kartu vedė nenumaldomas noras įrodyti pačiai sau, jog galiu dainuoti geriau. Tai buvo spyris į užpakalį“, – apie tai kaip jautėsi ant scenos teigė Viktorija Plūkytė. Anot pašnekovės, kai viskas atslūgo ji jautėsi netgi laiminga – džiaugėsi, jog turi galimybę toliau tęsti savo kelią „Lietuvos balse“.

„Paskambino projekto kūrėjai ir pasakė, kad peržiūrėjo vaizdo įrašus. Jų akimis, pasirodžiau neblogai ir galiu toliau dalyvauti projekte“, – sako V. Plūkytė. Projekto dalyvė tikina, jog tai buvo didelė paskata intensyviai ruoštis kitam etapui – Dvikovoms.

Kaip eterio metu atsikirs Veronika griežtajai Rūtai? Visą tai sužinosite jau greitai – šį sekmadienį 19:30 val. per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)