Ar po pasirodymo sulaukei vaikinų dėmesio? Kaip į tai reagavo vaikinas?

Taip, aš jau pripratau prie visapusiško vaikinų dėmesio. Aišku, po „Lietuvos Balso“ jo dar padaugėjo, ir tai yra puiku. Mano vaikinas reaguoja į tai labai ramiai, nes supranta, kad tai mano darbo dalis. Mes visada atskiriam darbą nuo gyvenimo.

Kaip santykiai su juo? Kaip susipažinot?

Su vaikinu mes susipažinome labai seniai, prieš kokius 8 metus. Galiu drąsiai pasakyti, kad iš mano pusės tai buvo gal ne meilė, bet tikrai simpatija iš pirmo žvilgsnio. Mes mokėmės vienoje mokykloje, kartu esam beveik 5 metus. Galiu pasakyti, visų pirmą – jis mano geriausias draugas, žmogus kuriuo aš pilnai pasitikiu ir be kurio aš dabar neįsivaizduoju savo gyvenimo.

Papasakok apie santykius su vaikinu. Gal planuojate tuoktis?

Mūsų santykiai jau tokioje stadijoje, kada mums nereikia net žodžių, mes suprantame vienas kitą iš žvilgsnio. Ir tai didelė laimė, nes surasti tikrą sielos draugą – retas atvejis mūsų laikais, o mums tiesiog pasisekė. Mes galime tylėti drauge, mes galime kalbėti visomis temomis ištisomis dienomis, galime žvengti visą vakarą iš kažkokių tik mums suprantamų kvailysčių. O taip, mes esam dideli humoristai. Tuoktis? Žinoma, kad planuojame, o kaip kitaip.

Esi, išties, graži. Ar nebijai gražuolės-tuštutės įvaizdžio?

Ačiū už komplimentą (šypsosi). Ne, nebijau. Aš jau seniai pastebėjau, kad žmonės turi tokią klaidingą nuostatą: jeigu moteris yra simpatiška bei moka gražiai save pateikti – tai iškart diagnozuoja, kad ji tuštutė, pasikėlusi ir nieko neišmananti. Keisčiausia – tokiu požiūriu vadovaujasi dažniausiai pačios moterys. Aš to tikrai nebijau, nors mano gyvenime yra buvę tokių atvejų, kai susidūriau su tokia nuomone. Bet juk po sceninio pasirodymo ar tikro bendravimo su žmogumi, iškart aiškėja ir profesionalūs sugebėjimai, ir asmenybės bruožai, ir žmogaus išsilavinimas.

Kuo svarbus atlikėjui įvaizdis, išvaizda? Minėjai kad tai tavo hobis.

Taip, man labai patinka dirbti su stiliumi, kurti naujus įvaizdžius, žaisti su spalvomis ir formomis. Aš manau, kad atlikėjui, kuris nori būti didžiojoje scenoje, įvaizdis bei išvaizda – labai svarbūs įrankiai, kurie gali padėti atskleisti asmenybę ir kūrybą, bei rodo pagarbą savo žiūrovui. Manau, kad žmoguje viskas turi būti gražu: ir išvaizda, ir siela, ir mintys.

Gal esi stilistė? Visažistė?

Aš esu dainininkė. Tačiau jau ilgą laiką domiuosi stiliumi, rūbų dizainu, makiažais. Tai mano slapta aistra. Svajoju išleisti savo sukurtų drabužių liniją, dirbti su žmonėmis ir padėti kiekvienam iš jų atrasti savo unikalų stilių. Nes stilius – tai gyvenimo prieskonis, tai jūsų kasdieninė nuotaika, bei individualumo išraiška. Aš jaučiu, kad turiu potencialą šioje sferoje.

Kokio keisčiausio komplimento esi sulaukusi?

Esu sulaukusi daug neįprastų komplimentų.Vaikinai sakydavo, kad turiu labai gražius antakius, kad mano pirštai labai gražūs, o vienas vaikinas susižavėjo mano dantimis, galbūt jis buvo stomatologas. Pasitaiko visko (šypsosi).

Ar tave atpažįsta gatvėje? Gal girdėjai kokių replikų?

Taip, atpažįsta. Dažniausiai klausia: „Tai Jūs?“ Atsakau: „ Taip, aš!” Ir dabar beveik kiekviename mano koncerte publika prašo manęs padainuoti „Lietuvos balso“ debiutinę dainą „I will survive“. Ir aš visada ją dainuoju su dideliu malonumu.

Esi diplomuota ekonomistė. Kaip atradai muziką ir kodėl netapai kokio banko darbuotoja?

Taip, pagal specialybę esu verslo ekonomikos magistrė. Ši mokslinė patirtis dabar labai man padeda, tvarkau savo buhalteriją, užsiimu visais rinkodaros klausimais, moku gerai priskaičiuoti sau honorarą (juokiasi). Aš dainuoju visą savo gyvenimą, nuo 3 metukų jau dainuodavau taip, kad kaimynai stabdydavo mano mamą gatvėje ir prašydavo, kad aš jiems padainuočiau. Muzika visada buvo mano pagrindinis užsiėmimas, dirbu dainininke nuo 17 metų. Įstojau į ekonomikos mokslus, nes norėjau išeiti iš savo komforto zonos, išbandyti savo jėgas kitoje sferoje. Kadangi mokykloje mėgstamiausias dalykas buvo matematika – pasirinkau ekonomiką. Dabar turiu stiprų užnugarį ir kaip sakoma atsarginį variantą, 6 metai universitete praėjo labai greitai, studijavau nemokamai, spėdavau ir dainuoti ir studijuoti. Tai nuostabi patirtis. Ir netgi ateityje planuoju įgyti dar vieną išsilavinimą, galbūt išvis kitoje nepažįstamoje man sferoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)