Pastebėtas stulbinamas K. Middleton rūbo panašumas į tą, kurį prieš metus per „Auksinių gaublių“ teikimo ceremoniją vilkėjo aktorė Cameron Diaz. Didžiausias skirtumas tas, kad aktorė vilkėjo raudonos spalvos suknelę. 

Šio modelio suknelė buvo kurta juosmenį perjuosti storu juodos odos diržu, bet tiek C. Diaz, tiek P. Middleton jo atsisakė ir išmainė į nuosaikesnius aksesuarus.

„Auksinių gaublių“ apdovanojimai 2010 m. Cameron Diaz

Baltoji P. Middleton suknelės versija, kuri jos tėvams atsiėjo 20 tūkst. svarų sterlingų (apie 77 tūkst. litų), buvo patobulinta subtiliais nėriniais, papuošusiais rankoves ir iškirptės liniją.

Suknelės iškirptės forma ir tobulas siluetas idealiai atkartojo C. Diaz vilkėjo rūbo modelį. P. Middleton atrodė kaip ryškiausia Holiduvo aktorė, kuriai ne viena kino deivė galėtų pavydėti tobulos figūros.

Pippa Middleton

Vyriausios K. Middleton pamergės įvaizdį tobulai užbaigė subtilūs auskarai su deimantais, balti „Jimmy Choo“ aukštakulniai ir pakalnutės plaukuose.

Iš nugaros suknelę papuošė baltu šilku vilktos sagos, pabrėžusios merginos nugaros liniją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją