„Šiandien tiek Vilniuje, tiek Kaune daug renginių. Tad su tokiu veidu galėsiu patekti į visus naktinius klubus – nereikės pažymėjimo. Net į tuos klubus, kur įleidžiami tik nuo dvidešimt vienerių, nors man tik devyniolika“, - savo vakaro planus dėsto Audrius.
Projekto dalyvis dar neapsisprendęs, kur praleis Helovino naktį: „Kur merginos bus gražesnės, ten ir liksiu.“ „Lietuvos balso“ dalyvis tikisi, jog merginos nestokos fantazijos: „Naktį noriu sutikti kuo daugiau katyčių ir panterų.“ Vaikinas visiškai nebijo atbaidyti gerbėjų tokiu įvaizdžiu.
Audrius tikina, jog šie metai išskirtiniai: „Pirmą kartą noriu įsikūnyti į išskirtinę pabaisą.“ Paklausus ar jis visada nori būti išskirtinis, jis nesikuklina: „Visus žmones traukia unikalumas. Taip, aš noriu būti išskirtiniu. Manau, toks ir esu.“

#VisosEmocijos

A. Janonio pasirodymas "Lietuvos balse"


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)