Superfinalą galingai atidarė visų keturių dalyvių, Rositos Čivilytės bei režisieriaus Marijano Staniulėnio energingas pasirodymas „Uptown Funk“.Superfinalą galingai atidarė visų keturių dalyvių, Rositos Čivilytės bei režisieriaus Marijano Staniulėnio energingas pasirodymas „Uptown Funk“. O pirmoji konkursinė numerį parodė Donato Montvydo mokinė Kotryna Juodzevičiūtė, kuri privertė visą salę ošti ir ploti atsistojusi. „Žemėje ne daug apdovanotų žmonių. Bet tu viena iš jų – tu apdovanota talentu“, – amo netekusi sakė Renata Norvilė. Kolegė Rūta Ščiogolevaitė taip pat neslėpė žavesio – anot jos, Kotryna verta pasaulinės scenos.

Antrasis pasirodė Rūtos mokinys Dainius Griesius. „Tu vertas būti superfinale. Šiandien šiuo pasirodymu įrodei, jog gerai dainuoji, esu artistiškas. O labiausiai džiugina, jog turi gerbėjų būrį“, – komplimentus savo žarstė komandos vedlė.

Trečiasis į sceną žengė taip pat Rūtos mokinys Vytenis Kaluškevičius. „Buvo nerealiai“, – po pasirodymo sakė mokytoja. Kiti taip pat negailėjo pagyrų vaikino žvilgsniui, balsui ir visam pasirodymui.

Kiti scenoje pasirodė Kotryna su savo mokytoju Donatu, jie atliko dainą „Viskas bus gerai“. O ketvirtasis konkursinį pasirodymą paruošė Rugilė Lingytė iš Marijampolės. „Septyniolika metų! Tik tiek metų ir šitaip dainuoti. Tavo pasirodymas, išties, atrodė gražiai”, – Rugilės pasirodymą komentavo Deivis Norvilas.

Prieš pirmųjų rezultatų paskalbimą žiūrovus savo pasirodymais džiugino Rūta su savo mokiniais – Dainiumi bei Vyteniu. Taip pat Aleksandras Ivanauskas-Fara su Rugile. Susumavus rezultatus paaiškėjo, jog ketvirtąją vietą užėmė Vytenis Kaluškevičius. O trečiąja vieta džiaugėsi Rugilė Lingytė. DELFI specialiuoju prizu buvo apdovanota Kotryna Juodzevičiūtė. O toliau kautis teko Donato Montvydo mokinei Kotrynai ir Rūtos Ščiogolevaitės auklėtiniui Dainiui.

Pirmasis savo konkursinį pasirodymą pradėjo Dainius, kuris bedainuodamas dainą „Išdalinau“ pamiršo dainos žodžius. Vaikinas mėgino išsisukti iš keblios situacijos ir grojant muzikai pradėjo dėkoti žiūrovams, kūrybinei komandai bei savo mokytojai Rūtai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (562)