LNK projekto finalas vyks jau šį sekmadienį, gruodžio 28 dieną 19.00 val., projekto superfinalas – sausio 1-ąją 19.00 val. tiesiogiai per LNK iš Vilniaus „Teatro arenos“.
„Lietuvos balso“ mokytojų – Katažinos Zvonkuvienės, Ingos ir Arūno Valinskų, Merūno Vitulskio ir Donato Montvydo – mokiniai ruošia specialius muzikinius pasirodymus, sekmadienį „Lietuvos balso“ scenoje išvysime ir K. Zvonkuvienę su šokėjais, ir projekto vedėją Ingą Jankauskaitę duete su D. Montvydu.
Pagrindinis prizas, dėl kurio kaunasi projekto dalyviai – tai trečiojo „Lietuvos balso“ nugalėtojo titulas, 5000 eurų investicija į tolimesnę muzikinę karjerą, kelionė dviem į Vokietiją keltu „DFDS Seaways“ – šiomis kelionėmis bus apdovanoti visi superfinalo dalyviai, ir kitų puikių daiktinių ir piniginių prizų.
Kas paliks šį projektą ir nebetęs kovos dėl „Lietuvos balso“ nugalėtojo vardo, kas triumfuos ir keliaus į „Lietuvos balso“ superfinalą – visa tai jau šį sekmadienį 19 val. per LNK!

#VisosEmocijos


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)