Mergina nuo pat pirmų dienų projekte tikėjo savo sėkme.

„Laimėsiu „Lietuvos balsą“, nes siekiu užsibrėžtų tikslų“, – taip į Akląsias perklausas atėjusi sakė šešiolikmetė moksleivė iš Vilniaus Kotryna Juodzevičiūtė. Ir ne be reikalo! Jau pirmajame etape jai atsisuko visi mokytojai, o ji panoro savo kelionę projekte tęsti su Donatu Montvydu. Vienas po kito pasirodymai pranokdavo pačią Kotryną. Deja, prieš pat Finalines kovas mergina nuo intensyvaus krūvio pervargo ir nualpo – tai jai kainavo sunkią žandikaulio traumą, po kurios ore tvyrojo nežinia – ar ji galės tęsti kovą „Lietuvos balse“.

„Visiškai nesitikėjau. Galvojau, jog laimės Vytenis. Tikrai nesitikėjau. Esu euforijoje, negaliu apsakyti žodžiais, kaip jaučiuosi“, – po pergalės naujienų portalui DELFI komentavo „Lietuvos balso“ nugalėtoja.

Mergina labiausiai dėkinga savo šeimai, dainavimo mokytojai Raimondai ir, žinoma, žiūrovams, kurių dėka ji tapo nugalėtoja.

„Regis, pasiekiau pagrindinį savo tikslą. Pasibeldžiau į žmonių širdis. Man tai svarbiausia“, – savo tikslais dalinosi šešiolikmetė.

Po transliacijos ji šventė kartu su kūrybine komanda, o vėliau planuoja išvykti pailsėti į Italiją: „Kol kas negaliu pasakyti jokių kitų tikslų. Tik vieną. Noriu ir toliau jaudinti žmones ir belsis į jų širdis. Tai man svarbiausia. O koncertai, albumai ir naujos dainos – tai tik įrankis pasiekti savo tikslą.“

Superfinalo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)