Visiška vilnietė – užaugusi ir gimusi šiame mieste. Šiemet J. Suzanovičienė baigė net dvi – socialinės pedagogikos ir muzikinio teatro, studijas.

Pavardė išduoda, jog Jovitos širdis jau turi šeimininką. Ne bet ką – o karininką. Jų istorija prasidėjo dar tada, kai Jovita tik svajojo apie dainininkės karjerą, o išrinktasis Gytis neplanavo ginti Tėvynės.

„Galvojau, padraugausiu ir tiek. Bet su laiku visa tai išsirutuliojo į gilų ryšį. Ir supratau, jog noriu visą likusį gyvenimą praleisti su Gyčiu“, - apie jausmus vyrui pasakoja Jovita.

Nors ne vienerius metus Jovita pasirodo scenoje, didelio dėmesio antplūdžio jai neteko patirti. Jovita pripažįsta, jog dėmesys būtų didelis iššūkis ką tik sukurtai šeimai: „Manau vyras supranta, kas mūsų laukia. Teks susitaikyti.“

Jovita Suzanovičienė, LNK

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją