„Turime reaguoti į visą pasaulį apėmusius judėjimus, skelbiančius karą greitajai madai, plastikinių šiaudelių ar maišelių naudojimui. Jų daugybė ir kiekvienas deda savo indėlį į gražesnį rytojų“,– apie iniciatyvos ištakas pasakoja rinkodaros vadovė Erika Latvaitytė.

„Sunku vos per metus pakeisti visus nusistovėjusius festivalininkų įpročius, tačiau spausdinių kiekio mažinimas – milžiniškas žingsnis. Įprastai sunaudojamas didelis kiekis popieriaus ir dažų, o vos po kelių dienų viskas tampa šiukšlių krūva.“

Kaip rašoma pranešime spaudai, organizatoriai tikina po ilgų svarstymų atrasta alternatyva, mobilioji aplikacija, patikėta gaminti belgų programuotojams, tokio tipo programėles kūrusiems garsiesiems „Tomorrowland“, „Oasis“ ar „Rockwerchter“ festivaliams.

„Su šia programėle kiekvienas susikurs savo festivalį. Pasirinkus mėgstamiausias grupes ir atlikėjus jie bus atvaizduojami asmeniniame kalendoriuje, o prieš pat suplanuotus pasirodymus vartotojai gaus pranešimus. Taip neteks gailėtis praleidus mylimiausios grupės koncertą, - šypsosi E. Latvaitytė. – Šio įrankio pagalba bus galima susipažinti ir su mažiau žinomais atlikėjais, paklausyti jų muzikos, patikrinti kuriuos rekomenduoja jūsų draugai.“

Ankstesniuose pranešimuose skelbta, kad ant jūros kranto įsikūręs festivalis šiemet pasiūlys dar daugiau kiekvienam skoniui įtiksiančių pramogų. Čia bus galima leistis į Karklės žygį, dalyvauti paplūdimio tinklinio ar krepšinio varžybose, stebėti spektaklius, komikų pasirodymus, kino filmus ir leistis į daugybėje kitų veiklų. Visos jos taip pat bus atvaizduojamos mobiliojoje programėlėje ir padės patogiai susiplanuoti tobulą keturių dienų nuotykį.

„Android“ vartotojai programėlę jau dabar gali parsisiųsti:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appmiral.karkle

„iOs“: https://apps.apple.com/us/app/karklė-festival/id1469769682?ls=1

Primename, kad šiemet festivalis vyks rugpjūčio 15-18 d., o jame susirinkusiuosius džiugins Jess Glynne, The Rasmus, Filatov & Karas, Marijonas Mikutavičius, Daddy Was a Milkman, G&G Sindikatas, Radistai DJ‘s, Lilas ir Innomine, Monique, Vidas Bareikis, Golden Parazyth, 8 kambarys, Antikvariniai Kašpirovskio Dantys, Flying Saucer Gang, Royce, Niko Barisas, Damon Jee, Alex Kennon, Bad Habits, Driule XL, Kandy Killers, Zakmina, G-Spot DJ’s, Averjano, Endrio, Filtered Tools, Matto & BeLeo, IALAZ, Bourbon Sugar, 3LIVE Project, KAnDIs, Laimingu Būti Lengva, Sintetinė Meilė, Blues Berries, Objects.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)