- Ką tau davė psichologijos studijos? Ar savo ateitį siesi su psichologija?

- Savaime suprantama, studijos suteikė reikalingų žinių ir kompetencijų dirbti psichologo darbą. Tai gilesnis teorinis ir patyriminis supratimas apie žmogų, jo vidinį pasaulį ir elgesį, santykius tarp žmonių. Tai reikalinga norint įvertinti psichologinius sunkumus ir padėti žmogui, kuris su jais susiduria.

Tuo pačiu šios studijos formavo mano mąstymą – mane kaip asmenybę. Jaučiu, jog įgijau empatijos, gebėjimo įsiklausyti ir daugiau ramaus pozityvumo. Psichologija mane lydės visuomet, ko besiimčiau, nes psichologinės žinios apima ir gali praversti daugelyje tiek profesinių, tiek gyvenimo sričių. Kol kas dar tik svarstau apie vėlesnius mokslus ir praktikos galimybes.

- Kokio atlikėjo dainas dažniausiai niūniuoji?

- Niūniuoju, išties, vis skirtingas dainas. Favoritai kinta – Jamiroquai, Little Dragon, Lianne La Havas.

- Sijonas ar kelnės?

- Kelnės, nes taip patogiau.

- Didžiausia vaikystės šunybė.

- Vaikystėje krėsdavau šunybes dvejais metais jaunesniam broliui. Pavyzdžiui, vienoje pirmųjų nuotraukų, kur esame užfiksuoti kartu viename „manieže“, aš iš jo esu atėmusi čiulptuką, o jis tik žiūri pasimetusiu žvilgsniu.

- Kokiam asmenybės tipui save priskirtum?

- Sunku save priskirti vienam asmenybės tipui. Turiu ir sangvinikui priskiriamų savybių –mėgstu būti tarp žmonių, bendrauti, būti aktyvi, ir flegmatikui – mėgstu neskubėti, analizuoti, pažinti, stebėti pasaulį iš šalies.

- Kas tavo didžiausia mūza?

- Judėti pirmyn nuolat įkvepia mama – ji palaiko, ką bedaryčiau, tiek savo pavyzdžiu, kaip būti rūpestinga mama ir tiesiog gera moterimi.

- Ar baigei muzikos mokyklą? Kur dainavai iki projekto?

- Taip, baigiau muzikos mokyklą, fleitos specialybę. Pastaruoju metu dainavau ir dainas įrašinėjau tik savo namų studijoje, kadangi buvau susitelkusi į mokslus. Paskutiniaisiais mokyklos ir pirmaisiais studijų metais dirbau su prodiuseriais. Išleidome solinį albumą „Aurelija – Livin Dreams“. Dalyvavau „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje, kur patekau į dešimtuką, o „MTV Coca-Cola Soundwave“ konkurse laimėjau pagrindinį prizą – profesionalų vaizdo klipą dainai „Livin Dreams“. Antrą sykį dalyvavau „Eurovizijoje“ su graikų autoriaus daina „The End“.

- Kai dainuoji, jauti...

- Visą spektrą emocijų. Tai priklauso nuo aplinkybių ir dainos. Jei būnu viena, o į galvą ateina jautrus muzikinis motyvas, pabandau perteikti jį savo balsu – tai giliai paliečia ir suvirpina sielą. Toks dainavimas tik savo malonumui, estetinio poreikio patenkinimui.

Tačiau dainuojant prieš auditoriją kyla jaudulys, neatsiejamas nuo adrenalino. Deja, kartais tai gali net sutrukdyti padainuoti taip, kaip norėčiau ir galėčiau. Bet vis daugiau dainuojant užvaldo geros emocijos, būna malonu, atsiranda daugiau žaismingumo ir norisi tai perduoti klausytojui. Tam tikrai padeda „Lietuvos Balsas“.

#VisosEmocijos


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją