Julija Jegorova

Pirmojo projekto sezono nugalėtoja, kuri jau spėjo išleisti savo solinį albumą. Julija intensyviai koncertuoja su gyvos muzikos grupe bei debiutavo Nacionalinėje atrankoje į Euroviziją. Be to, ji muzikos klubo „Tamsta“ organizuojamo jaunųjų grupių konkurso „Garažas“ komisijos narė.
J. Jegorova dar iki Naujųjų metų savo gerbėjams pažada išleisti naują dainą.

Berta Timinskaitė

Ši mergina dalyvavo taip pat pirmajame projekto sezone ir pasiekė Finalines kovas. Pasibaigus „Lietuvos balsui“ ji kartu su „Show makers akademija“ išleido du radijo singlus „Reikia, kad reiktų“ ir „We Can Be Free(k)“.

Mergina ir toliau koncertuoja kaip pritariančioji vokalistė arba solistė įvairiuose televizijos projektuose bei koncertuose. Kartu su Gospel komanda „Hark!” pasirodo įvairiuose renginiuose visoje Lietuvoje. O su kolega Artiomu Penkevičiumi savo pačių kūrybą realizuoja elektroninės muzikos projekte „SillyCut“ bei išleido du radijo singlus „Endless“ ir „Slowly“.

Ieva Zasimauskaitė

Ieva tikra pirmojo „Lietuvos balso“ pažiba – mergina finalinėse kovose pasirodė su Rusijos pažiba – Dima Bilanu. Pasibaigus projektui ji išleido net 5 dainas, o artimiausiuose ateities planuose – naujas albumas. Ieva intensyviai koncertuoja įvairiuose renginiuose. Be to, mergina praėjusiais metais dalyvavo Nacionalinėje atrankoje į Eurovizijos konkursą.

Neringa Šiaudikytė

Taip pat pirmajame projekto sezone atsiskleidusi ir Finalines kovas pasiekusi Neringa Šiaudikytė dabar geriau žinoma kaip skandalingos merginų grupės „Naujosios Pupytės“ narė. Tačiau būtent „Lietuvos balsas“ jai padėjo prasiskinti kelią į pramogų pasaulį. Pasibaigus projektui mergina dalyvavo LNK muzikiniame projekte „Žvaigdžių duetai“, koncertavo tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Dalyvavo tarptautiniuose konkursuose, kur iškovojo prizines vietas. O nuo projekto pabaigos išleido 5 solinius singlus bei nufilmavo pirmąjį vaizdo klipą.

Monika Linkytė

Ši talentinga mergina tikra antrojo „Lietuvos balso“ sezono pažiba – ji užėmė antrąją vietą. Nors ir iki projekto ji buvo žinoma muzikos padangėje, pasibaigus jam merginos karjera lyg viesulas ėmė suktis dar sparčiau. Dainininkė ne kartą dalyvavo Nacionalinėje atrankoje į Eurovizijos dainų konkursą, o šiemet kartu su Vaidu Baumila ji atstovavo Lietuvai Austrijos sostinėje vykusiame konkurse. Taip pat buvusi „Lietuvos balso“ dalyvė šį rudenį išleido debiutinį albumą „Walk With Me“, kuriame puikuojasi jau hitais tapusios dainos. Bene populiariausia – „Po dangum“, kuri „YouTube“ kanale skaičiuoja beveik 8 mln. peržiūrų.

Žinoma, M. Linkytė surengė ne vieną solinį koncertą su gyvos muzikos grupe. Dabar ji ruošia Kalėdinę programą Klaipėdoje, Palangoje ir Kaune gyvenantiems muzikos mylėtojams. O pavasarį gerbėjus pažada pakviesti į net 20 koncertų turą po Lietuvą.

Milita Daikerytė

Ši jauna ir talentinga mergina sužibėjo antrajame „Lietuvos balse“, kur pasiekė pačias Finalines kovas. Pasibaigus projektui ji ir toliau tęsė savo muzikinę karjerą. 2014 metais BTV projekte „Muzikinė kaukė“ užėmė 3 vietą, o šiais metais dalyvavo Nacionalinėje atrankoje į Eurovizijos konkursą.

Milita iš viso išleido net 13 solinių dainų, o prie paskutiniosios „Kurgi tu“ kūrybos prisidėjo ir pati. Šiuo metu atlikėja ruošia naują klubinę programą, su kuria pasirodys jau 2016 metais.

Gintarė Korsakaitė

Gintarė debiutavo antrajame „Lietuvos balse“, kur, išties, liko pastebėta! Po projekto mergina sėkmingai tęsia muzikinę karjerą, išleido 4 dainas. O naujausią savo kūrybos dainą „Pasiilgau tavęs“ pristatė šią savaitę.

G. Korsakaitė koncertuoja įvairiuose šalies klubuose, restoranuose bei renginiuose. Taip pat dalyvauja tarptautiniuose dainų konkursuose Vokietijoje, Rusijoje, Latvijoje, Estijoje, Maltoje bei Turkijoje.

Dagna Kondratavičiūtė

Dagna atpažįstama šalies atlikėja tapo pasirodžiusi antrajame „Lietuvos balse“. Dagna dėl garbingo titulo kovėsi net Superfinale! Tačiau ir pasibaigus projektui ji tęsia muzikinę veiklą. Kuria dainas, pasirodo įvairiuose muzikiniuose projektuose bei renginiuose. Jau kitų metų pradžioje ji ketina pristatyti savo autorinių dainų programą kartu su grupe.

D. Kondratavičiūtė nuolat bendradarbiauja su Linu Adomaičiu – kuria ir įrašinėja dainas, kartu koncertuoja. Be to,Vytauto Didžiojo universitete ji studijuoja klasikinį dainavimą – o šie metai paskutiniai. Tad atlikėja pažada, jog greitu metu gerbėjai ją išvys ir kitokiame amplua.

Justina Budaitė

Trečiojo „Lietuvos balso“ atradimas! Fenomenali septyniolikmetė, kurios balsas aikčioti priverčia visus. Nors nuo projekto pabaigos neprabėgo nei metai, ji jau turi dvi savo dainas, kurios puikuojasi šalies topų viršūnėse. Justina kartu su kitais „Lietuvos balso“ dalyviais bei turu „Galingas balsas“ keliavo po visą Lietuvą. Be to, ji aktyviai koncertuoja, pasirodo specialiuose televizijos projektuose bei yra laukiama įvairių televizijos laidų viešnia.

Agnė Juškėnaitė

Agnė pasibaigus trečiajam „Lietuvos balsui“ rankose nelaikė trofėjaus – ji liko antra, tačiau jos karjera juda bene sparčiausiai. Mergina dalyvauja įvairiose pokalbių laidose, koncertuoja visoje šalyje, rengia savo VLOG‘us internetinėje televizijoje LNK GO. Be to, šiemet prodiuseriai ją pakvietė tapti „Lietuvos balso“ reportere ir internautams pateikti visas naujienas tiesiai iš užkulisių.

Taip pat atlikėja išleido pirmąjį singlą „Mano sienos“, kuris sulaukė gausybės simpatijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)