"Facebook" komentaras.

Pati „Lietuvos balso“ dalyvė teigia, jog apie panašumus niekuomet nesusimąstė, o ir iš aplinkinių jų nesulaukė. Tačiau tokį palyginimą priima kaip malonų komplimentą. „Dabar kai pažiūriu į jos nuotraukas... Taip, tikrai jaučiu panašumą. Ir ne tik išvaizdos. Dėl to turiu dar paklausyti jos interviu. Tik tada galėsiu pajausti jos vidinį pasaulį ir energiją“, - sako R. Daujotaitė.

Meryl Streep ir Rugilė Daujotaitė

Iš Olandijos atvykusi atlikėja domisi įvairiomis religijomis bei dvasingumu. Todėl jai svarbesnis vidinis žmogaus pasaulis nei išorė. „Nuo 2013 metų Kalėdų iki šių metų vasario mėnesio nešiojau tik baltus rūbus, ilgus sijonus ir jokio makiažo. Tai buvo mano pačios išbandymas sau jaustis gražia ir verta meilės ir be seksualių rūbų, makiažo. Išlaikius šį išbandymą dabar rengiuosi laisviau. Bet vis dar nešioju tik sukneles bei ilgus sijonus“, - apie savo įsitikinimus pasakoja „Lietuvos balso“ dalyvė.

Jos pasirodymą galite išvysti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)