Pirmosios į “Lietuvos balso” sceną žengė Agnė Bubilaitė ir Vaiva Adomaitytė su daina “I will survive”. “Nuostabus pasirodymas. Ir pats trumpiausias komentaras – tobula. Bet mano širdis arčiau link bažnyčios. Agnė”, - po pasirodymo sakė Katažina. Merūnas pridūrė: “Bet kokiu atveju, nujaučiu vagystes.” Merginų mokytoja Inga juokavo: “Mes išsiskirsim su Valinsku, nes negalim apsispręsti.” Visgi Valisnkai, pasirinko A. Bubilaitė. Tačiau Vaiva gavo šansą pasilikti projekte – ją pasirinko Donatas ir Merūnas. Merginai visgi arčiau širdies buvo Merūno kompanija.

Antrieji su daina „Every breath“ į ringą žengė Akvilė Ambrasiūnaitė ir Dainotas Varnas. „Pirmas kartas, kai Katažina nežino. Buvo tikrai stipri dvikova.“ „Negaliu atsižavėti kaip Daintoas išdainuoja kiekvieną natą“, – teigė I. Valinskienė. Merūnas įsitikinęs, jog duetas padarė viską kaip reikia. Jų mokytojas pasirinko Dainotą. Akvilė paliko muzikinį projektą.

Aurelija Slavinskaitė ir Liudas Kripaitis atliko jautrų kūrinį „I believe I can fly“. Šis pasirodymas nesužavėjo mokytojų, D.Montvydas teigė, jog dainininkai neišpildė dainos. „ Ko gero rinksiuosi žmogų, kuris daugiau investuoja savęs į muziką. Aurelija“, – lemtingus žodžius tarė Katažina. Liudas paliko „Lietuvos balsą“.

Eglė Tamulionienė ir Rūta Andruškevičiūtė gyvenime draugės, šiandien jos – konkurentės. Merginos atliko dainą „La luna“. „Abi labai panašios ir tokios skirtingos. Bet kūrinys tiko abiems. Manau, nugalėjo mano buvusi mokinė – Rūta“, – teigė Merūnas. Katažina tikino, jog dainos įvaizdis buvo stipresnis nei atlikėjos. Valinskai pasirinko kriminologę Rūtą. Džiugi žinia Eglei – ją pavogė Katažina.

Paskutinieji „Lietuvos balso“ dvikovose pasirodė Bronius Jonutis ir Aistė Tomkevičiūtė su kūriniu „Aš noriu vėl tave mylėt“. „Bronius yra savitas. Scenai reikia nematytų, negirdėtų žmonių. Aistė – deimantas. Padarei viską tikslingai ir gerai“, - po pasirodymo teigė Merūnas. „Nors Aistė labai graži, aš nuo Broniaus negalėjau atitraukti akių“, - sakė Donatas. Tačiau abu vyrai palaikė Aistę – Katažina taip pat. Valinskai pasirinko jaunąją atlikėją Aistę. Deja, Bronius paliko projektą.

Visi sekmadienio dvikovų pasirodymai


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)