Atlikėja sako, jog ši etiketė netrukdo – atvirkščiai jai malonu girdėti tai: „Tai gražus biografijos įrašas. Bet nenoriu būti taip pristatinėjama. Tam ir atėjau į „Lietuvos balsą“ – pradėti solinę karjerą.“

Mergina tikina, jog „Tele Bim Bam“ išmokė labai daug. Visų pirma, būti nuoširdžiai tiek prieš kameras, tiek už jų. Taip pat šypsotis bet kuriuo gyvenimo atveju. „Neturėjau jokių skaudžių meilių ar sukrėtimų, dėl to nėra ko liūdėti. Be to, stengiuosi neparduoti blogų emocijų kitiems“, – tikina projekto dalyvė.

„Kai pasirodžiau „Lietuvos balse“ išaugo susidomėjimas manimi. Vis daugiau žmonių pastebi mane. Dirbu viename Vilniaus bare – tad sulaukiu komplimentų iš lankytojų. Kartais prie arbatpinigių ant mokėjimo kvito parašo: „Sėkmės „Lietuvos Balse““, – šypsosi Eglė.

#VisosEmocijos

Eglės Gadeikytės pasirodymas jau gruodžio 14 d. 19:30 val. tiesiogiai per LNK iš Vilniaus "Teatro arenos"



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją