Iš kolegos apie V. Katunskytės mirtį sužinojusi dainininkė Laura Remeikienė tikina, kad nuo šiol muzikantų pasaulyje trūks vienos labai svarbios dalies.

„Labai dažnai su ja neteko bendrauti, bet kai susitikdavom, ji visada būdavo tokia tikra. Žinodavau, kad kaip pasakys, taip ir yra. Gyvenime dažniausiai ir žavi tokie dalykai. Pamenu, kartą abi dalyvavome privačioje šventėje. Ji buvo pilna tokio neišsakyto pakylėjimo, džiaugsmo. Scena neteko dalies tos visos puzlės, nes mes visi muzikantai esame kaip vienas, kaip šeima. Mūsų paveikslas dabar visai kitoks, nes kiekvienas muzikantas neša savo šviesą, savo stilių, būdą. Mes netekome labai svarbios dalies“, – komentavo Laura.

Šeštadienio nuo pat ryto ėmė rinktis V. Katunskytės artimieji, šeimos nariai, bičiuliai ir gerbėjai. Kai kurie jų atvyko iš kitų miestų, o pakalbinti negailėjo gražių žodžių apie estrados atlikėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją