Coliukė Adelija iš Palangos ne kartą įrodinėjo, kad yra pilnametė ir į vaikų darželį jai eiti jau nebereikia. Vaikiškos išvaizdos nedidukės Adelijos tikslas – sudainuoti didžiojoje scenoje ir išbandyti save. Konkursų „Dainų dainelė“, „Laumės juosta“ laureatę į muzikinį realybės šou atvedė vidinis balsas.

Šis vaikinas žinomas kaip daininkas Soliaris iš Vilniaus, kurio dainos jau skamba radijo stočių eteryje. Ne viename jaunimo žurnale buvo aptarinėjama jo draugystė su dainininke Mia, kuri padėjo įrašyti Egidijui Dragūnui iš grupės „Sel“ naujausiąjį albumą.

Iš Artako iš Klaipėdos jūs galite tikėtis visko. Jei jau gulint lovoje jam šauna mintis dvyliktą nakties nulėkti į Palangą tiesiog išsimaudyti jūroje arba iškrėsti draugams netikėtų pokštų, ką jis nuveiks „Danguje“? Artakas sako, kad yra labai spontaniškas žmogus, mėgsta riziką. Tai įrodo ir Artako pomėgis – „Le Parkour“, kada bėgiojama per kliūtis ir sienas kaip veiksmo filmuose.

Vilnietės Dalios geriausias draugas nuo vaikystės buvo veidrodis. Jis buvo pirmasis merginos klausytojas. Tačiau koncertų prieš veidrodį Daliai negana. Dainuoti tūkstančiams žiūrovų – tai merginos svajonė.

Į „Dangų“ vilnietis Darius eina ieškoti geros ir ištikimos komandos. Jam jau pabodo vienam kurti dainas savo namuose. Vaikinas tiki, kad susiradęs draugų ir padėjėjų būrį jis pagaliau taps žvaigžde. Darius – unikalus žmogus. Vaikinas teigia, kad net verslo vadybos dalykuose, kuriuos studijuoja, jis sugeba pasisemti įkvėpimo kūrybai.

Iki šiol blondinę merginą galėjote sutikti viename Klaipėdos grožio salone. Kirpėjos žirkles, uždirbdavusias duonai kasdieninei, Eglės rankose turėtų pakeisti mikrofonas. Mergina pateko į „Dangų 2“ nuginklavusi atrankos komisiją Irenos Starošaitės šlageriu „Saulė leidžias“. Nors Eglė dainuoja nuo vaikystės, kadaise kaip tikra lietuvė mokėsi groti kanklėmis, scena jai – dar nepažinta erdvė.

Ši mergina iš Panevėžio žodžio kišenėje neieško. Jogailė drąsiai rėžia: „Noriu įsisukti į šou verslą, tapti popdaininke“. Ir tam nesutrukdys net stilisto reikalavimai prieš šou numesti 7 kilogramus antsvorio. Mama ją išmokė niekada sau nesakyti, kad yra graži. Tačiau Jogailė realiai vertina savo išvaizdą, sulaukia nemažai komplimentų, jai kur kas labiau sekasi bendrauti su vaikinais nei su merginomis.

Lakštingala iš Druskininkų. Kai Justinas uždainuoja, braška sienos, klausytojams jau nuo pirmos sekundės norisi ploti , o Luciano Pavarotti gali beveik slėptis po stalu. Vaikinas pavargo dainuoti vien Druskininkų viešbučiuose ir kavinėse. „Į „Dangų 2 “ einu išgarsėti!”, - savo tikslo neslepia Justinas.

Jei pasaulyje nebūtų muzikos, vilnietis Liudas Belickas neturėtų ką veikti. Iki „Dangaus“ Liudas dainavo ir grojo grupėje „Jam Jam“, dainuodavo universiteto roko operose, jausdavosi laimingas, kai pavykdavo įrašyti naują dainą ir, regis, vargo nematė. Tačiau vaikinui reikia daugiau, o „Dangų“ jis vadina laipteliu į viršų. Šį realybės šou Liudas giria už originalumą, profesionalumą ir gerą muzikos kokybę, o ne intrigas.

Šio vaikino gyvenimas – nesibaigianti istorijų virtinė. Iš Telšių į „Dangų“ atvykęs vaikinas – atviras ir paprastas kaip penki centai. Kadaise Marius metė mokslus Klaipėdoje, susikrovė daiktus ir grįžo gimtinėn. Ten įsidarbino statybos reikmenų parduotuvėje, laisvalaikiu dainuodavo vakarėliuose ir kavinėse, plyšavo visa gerkle Telšių kapeloje. Ir tai dar ne viskas.

Tokio balso Lietuvos muzikos padangėje jūs seniai negirdėjote. Dar neprasidėjus šou amžiaus atradimu neoficialiai pakrikštyta mergina dėl „Dangaus“ aukoja labai daug. Raimonda meta mokslus Vilniaus kolegijoje, kur studijuoja džiazinį vokalą. Užtrenkusi duris, mergina ten grįžti jau nebegalės.

Išskirtinio balso tembro savininkė Skirmantė negali nusėdėti vienoje vietoje. Jei vieną dieną galėtų pabūti kieno nors kailyje, pasirinktų roko grupės „Metallica“ vokalisto gyvenimą. Vilnietė vadovaujasi posakiu „Gyvename vieną kartą, reikia pasiimti kuo daugiau“.

Vaidas – mamų svajonė. Kuri nenorėtų, kad dukrelę prie peties priglaustų šis vyriškas, stiprus ir ambicingas vaikinas iš Panevėžio? Į „Dangų 2“ patekęs Vaidas tiki, kad tikras vyras turi užsidirbti pinigų pats, o kelyje pasitaikius pavojingam tipui būtina apginti merginą.

Živilė – mergina iš Kauno, žinanti savo vertę. Prisipažįsta mėgstanti flirtuoti, neslepia, kad aplink ją visuomet sukiojosi nemažai vaikinų. Kas ji tokia? Oficialiai – pavyzdinga psichologijos studentė Vytauto Didžiojo universitete. Laisvalaikiu nešioja lėkštes ir taures prisisegusi padavėjos prijuostę vienoje Kauno kavinėje.

Rūta – įvairiapusiška asmenybė. Kaunietė Vytauto Didžiojo universitete mokosi menotyrą, dainuoja lietuvių liaudies ansamblyje „Ratilėlis“, o naktimis virsta „go go“ šokėja Kauno klubuose. „Daug kam keista, kaip aš galiu tuo pačiu metu šokti klube ir dainuoti lietuvių liaudies ansamblyje, - šypsosi Rūta. – Tačiau tokia aš esu, vienos veiklos man negana“.

Dainius – saldžiabalsis dainininkas iš Marijampolės. Vaikinas sako, kad suvalkiečiams būdingu taupumu nepasižymi, yra atviras, draugiškas ir linksmas žmogus. „Dangaus 2” dalyvis visą savo gyvenimą sieja su muzika ir rengiasi tapti muzikos mokytoju.

Vieną dieną prieš gerą dešimtmetį jis ėjo gatve, eilinį kartą ieškodamas tikrojo savęs. Ir išgirdo gatvės muzikantus grojančius nuostabią baladę. Nuo tada vaikinas labiau už viską susižavėjo muzika. Jis ėmė ir per penkiolika minučių sukūrė dainą. Tada griebė draugo gitarą ir kantriai pradėjo mokytis groti ja. Taip prasidėjo muzikinis Voldemaro Petersono - Kupido kelias.

Jau aštuntus metus kartu scenoje. Dešimt metų – vienoje lovoje. Drauge – visus 18 metų. Tai kaunietės seserys dvynės Edita ir Erika. Neišskiriamos seserys. Jų vardais nelabai kas ir vadina. „Sesės“ ir ne kitaip. Net į „Dangų“ jos įžengia kaip VIENAS DALYVIS! „Taip jau visą gyvenimą yra. Pripratome. Nors mus labai lengva atskirti. Vienoje Editos ausyje yra trys auskarai, o Erikos – tik du“,- be paliovos juokauja jaunosios kaunietės.