Dangiečių vokalo dėstytojas Steponas Januška prisipažįsta, kad Skirmantė iš karto tapo jo favorite: „Man patiko jos tembras ir tai, kad kiekvieną emocinę būseną išraiškingai perteikia jos veidas“. Aktorinio meistriškumo dėstytojas Vaidas Martinaitis pastebėjo: „Skirmantė scenoje tiesiog pražysta“.

Sulaukusi nemažai komplimentų iš dėstytojų, Skirmantė ne iš karto užsitarnavo žiūrovų palaikymą. Jau per pirmą savaitės finalo koncertą dangietė perdainavo Gintarės kūrinį „Sparnai tavo sielai“ ir išmėgino kovos su Fantome išrinkta Dalia skonį.

Vėlesni pasirodymai sulaukė žiūrovų palaikymo ir Skirmantė, kartu su Liudu bei Justinu surinkusi daugiausia taškų – superfinale.

DELFI skaitytojus kviečiame pažvelgti į Skirmantės metamorfozes, į jos kelią nuo atrankos iki „Dangaus 2“ superfinalo.

Skirmantė į muzikinio realybės šou „Dangus 2“ atranką atskubėjo pavėlavusi. Tačiau 532 numeris tąkart buvo sėkmingas: mergina nugalėjo tūkstančius pretendentų ir pateko į šou.

Nors pirmą kartą atliekant Gintarės kūrinį „Sparnai tavo sielai“ Skirmantė ir liko neįvertinta žiūrovų bei kovojo su Fantome Dalia, vėliau buvo vienbalsiai pripažinta, kad dangietės kūrinys gerokai pralenkia originalą.

Kiekvienas merginos pasirodymas savaitės finalo koncertuose būdavo išskirtinis ir kupinas artistiškumo. Netgi liaudišką dainą „Bernužėli, nesvoliok“, dangietė pavertė neeiliniu muzikos šou.

Skirmantė kūrybinius sumanymus išnaudodavo ne vien savo pasirodymuose, tačiau padėdavo ir kitiems dalyviams. Justinui jos kartu su Živile parengė įžymųjį „žuvyčių šokį“, kuris vaikino atliekamai „Mano meilės vasarai“ pridėjo daug šarmo.

Skirmantės ir kito šou dalyvio Justino santykiai iki pat šou pabaigos išliko mįslingi. Nors aplinkiniai ir kiti dangiečiai pastebėjo, kad tarp Justino ir Skirmantės – kur kas stipresnis ryšys nei šiaip draugystė, abu jaunuoliai tai visada neigė. „Mes tiesiog grupiokai“, - šypsojosi Skirmantė, kartu su Justinu studijuojanti Vilniaus kolegijoje.

„Dangaus 2” dalyviai netruko pastebėti, kad pelnę išskirtinį žiūrovų palaikymą, Liudas, Skirmantė ir Justinas užrietė nosį ar tiesiog, liaudiškai tariant, „pasikėlė“. Trijulė daugiausia bendraudavo tarpusavyje ir nenoriai įsileisdavo kitus. Pokštai baigėsi, kai kartą Skirmantei kartu su vaikinais teko išmėginti pretendentų į Fantomus dalią.

Sudainavusi gilią ir prasmingą dainininkės Saulės dainą „Atsiprašau“, Skirmantė pelnė savaitės finalo nugalėtojos titulą ir užsitikrino vietą superfinale.

Vokalo dėstytojas Steponas Januška džiaugėsi: „Skirmantė padarė labai didelę pažangą ir iš šio šou sugebėjo sau pasiimti labai daug“. Mergina, kaip ir visi kiti, trokšta laimėti, tačiau sako: „Kad ir kas nutiktų, tai mano kelio nepakeis“. Ji bus scenoje. Visų pirma, šį šeštadienį, „Dangaus 2“ superfinale, Utenos pramogų arenoje.