„Stipriausio vyriško vokalo „Danguje 2“ savininkas“, - nuo pat pradžių gyrė vaikiną šou prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas. Justinas – paprastas ir nuoširdus vaikinas iš kurortinio miesto Druskininkų neslėpė: „į šou einu išgarsėti ir tapti mėgiamas žiūrovų“.

Justinui tai pavyko: Dangaus akademijos dėstytojai vienbalsiai giria vaikino artistiškumą, bendravimą su publika bei vokalo duomenis. Justinas, scenoje primenantis elegantišką ir kiek manieringą Humphrey Bogarto laikų vyriškį, užkariavo moterų bei merginų širdis dainomis apie besąlygišką meilę, geru humoro jausmu bei artistiškumu.

DELFI skaitytojus kviečiame pažvelgti į Justino metamorfozes, į jo kelią nuo atrankos iki „Dangaus 2“ superfinalo:

Druskininkietis Justinas jau pernai siekė muzikinės karjeros – vaikinas dalyvavo mažojo „Dangaus“, konkurso, skirto moksleiviams, atrankose, tačiau tąsyk liko nepastebėtas. Nesėkmė nenuskandino Justino svajonių apie „Dangų“, o 533 numeris šiemet buvo laimingas – jis pateko į realybės šou.

Patekęs į „Dangų 2“ Justinas negalėjo pasigirti, kad jam viskas einasi kaip iš pypkės. Grupės A-ha baladę „Crying In The Rain“ druskininkietis įveikė ne iš karto. Tačiau po dviejų savaičių daina, pavadina „Apsiverksiu lietuje“, po truputį ėmė formuoti Justino, kaip merginų numylėtinio, įvaizdį.

Prieš šou baiminęsis, kad jo humoro jausmas ir juokeliai bus nesuprasti, vaikinas pasirinko taktiką „geriau jokių pokštų nei problemos“. Linksmų plaučių Justinas pirmosiomis savaitėmis lindėjo šėšėlyje. Tačiau tai netrukdė jam ant scenos demonstruoti linksmybes ir padėti kitiems dangiečiams, pavyzdžiui, Artakui.

Nors prieš prasidedant šou Justinas intrigavo visus sakydamas, kad jau nusižiūrėjo merginą, kurią „Danguje 2” “kabins”, jokių meilės istorijų žiūrovai neišvydo. Šiltesni jausmai vaikiną siejo tik su Skirmante, ir nors abu prisiekinėjo, kad tai tik draugystė, akylesni galėjo išvysti ypatingą jųdviejų bendravimą.

Justinas „Danguje 2“ pasirodė ir kaip kūrybiška asmenybė. Kartu su Živile sukurtas kūrinys „Keturios sienos“ virto vienu iš neoficialių realybės šou himnų.

Tikroji Justino šlovės valanda atėjo jam sudainavus „Meilės vasarą“. Seksuali ir intriguojanti daina, pritariant žaviosioms Skirmantei ir Živilei, tapo Justino vizitine kortele. Net realybės šou apsilankiusi pasaulinio garso operos solistė Limor Shapira, išgirdusi „Mano meilės vasarą“ šūktelėjo: „Čia tai bent charizma!”

Paskutiniajame savaitės finalo koncerte Justinas atliko dainą „Su pavasariu“, kuri jam atnešė nugalėtojo titulą ir kelialapį į superfinalą. Justinas dėkojo savo gerbėjams, o gal tik gerbėjoms, kurios kiekviename koncerte jį palaikė ir savo ištikimybę demonstruodavo pasipuošusios oranžinėmis kepurėlėmis.

Ar paprastas vaikinas iš Druskininkų taps žvaigžde, dar neaišku. Dangiečių vokalo dėstytojas Steponas Januška pripažino, kad jame mato lietuviškąjį Enrique Iglesias. Ar lietuviškas Iglesias gali laimėti muzikinį realybės šou? Paaiškės jau šį šeštadienį, „Dangaus 2“ superfinalo koncerte, Utenos pramogų arenoje.