- Ar sportas ir dainavimas turi panašumų?

 - Sportas ir dainavimas turi glaudų ryšį. Tiek viena, tiek kita veikla reikalauja daug darbo, kantrybės, priešininkų-konkurentų įvertinimo, užsispyrimo.

 - Sunkiau kautis bokso ringe ar „Lietuvos balse“?

 - Man dainavimas – pomėgis, kuris teikia didžiulį malonumą. Tuo tarpu boksas sudėtinga sporto šaka, ypač jei sieki gerų rezultatų bei nori išlaikyti lyderio poziciją. Lipant į „Lietuvos balso“ sceną užplūsta labai panašūs jausmai ir pojūčiai kaip kopiant į bokso ringą. Man tai nauji iššūkiai ir kovos!

 - Daina, kuri šiuo metu neiškrenta iš galvos.

 - Šiuo metu įstrigus George Ezra daina „Budapest“

D. Šemioto šeima - DELFI nuotraukų galerijoje:

 - Gražiausia akimirka gyvenime buvo...

 - Gražiausia ir įsimintiniausia akimirka buvo sūnaus gimimas. Jis vėlavo pamatyti šį pasaulį, laukė kol pasibaigs tuo metu vykęs Lietuvos bokso čempionatas. Laimėjau pirmąją vietą, o naktį jau išgirdau jo skardų balselį. (šypsosi)

 - Jūsų autoritetas...

 - Man kaip ir daugeliui žmonių tėvai yra tikrasis autoritetas. Tik po jų galime išskirti atitinkamas asmenybes ar bruožus.

 - Gyvenimo kredo.

 - Būna ir blogiau...

 - Ar įsivaizduojat gyvenimą be naujųjų technologijų? Koks jis būtų?

  - Apie kokias technologijas šnekame... Jei apie ryšio priemones ar televiziją – tikrai būtų galima išgyventi netekus jų. Tačiau pažanga medicinos, mokslo srityje mums besąlygiškai reikalinga.

 - Žmogus, su kuriuo norėtumėt pavakarieniauti...

 - Būtų įdomu pabendrauti su rašytoju, psichologu, mokytoju - Robin Sharma. Tai išties išskirtinis žmogus. Jeigu nepavyktų susitikti su juo, mielai pabendraučiau su savo žmona. (šypsosi)

 - Koks jūsų didžiausias pasiekimas gyvenime?

 - Mano šeima, artimieji, draugų ratas. Darbas, kurį labai mėgstu.

 - Kurį miestą norėtumėte aplankyti?

 - Norėčiau pakeliaut po Naujosios Zelandijos salynus. Žinoma, aplankyti ir sostinę Velingtoną. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)