Buvusi populiarios merginų grupės narė „Lietuvos balso“ scenoje atliko poproko dievaitės Džordanos Butkutės kūrinį „Man patinka“. Išskirtiniu balsu raudonplaukė sužavėjo du scenos vilkus – Rūtą Ščiogolevaitę ir Donatą Montvydą. O tuomet tarp mokytojų užvirė tikras turgus!

Projekto dalyvei komplimentų negailėjo ir kiti mokytojai. „Jūs atrodote kaip Džordana Butkutė prieš dvidešimt metų“, – po pasirodymo sakė Aleksandras Ivanauskas-Fara. R. Ščiogolevaitė pridūrė: „Viliuosi, Džordana nemato šito vaizdo.“

Charakteringoji Rūta įnirtingai pradėjo raginti pasirinkti jos komandą ir vardino savo pranašumus prieš oponentą. O šiek tiek pasimetusi mergina kukliai paklausė kito ją pasirinkusio mokytojo: „Ar tu nori manęs, Donatai?“ „Mažyte, aš tavęs labai noriu“, – viliojančiai atsakė atlikėjas ir salėje pasigirdo šūksniai.

Tuomet į dialogą įsiterpė Renata Norvilė: „Jis ženotas ir turi vaikų!“ Tačiau sumanus mokytojas nepasimetė: „Mano žmona Trakuose. Galėsim vieni mokytis gamą.“

Kurį mokytoją pasirinko Dž. Butkutės antrininkė – Rūtą ar Donatą? Kokios merginų grupės narė buvo ši dalyvė? Visi atsakymai jau šį rudenį dvidešimtmetį švenčiančios LNK televizijos eteryje.

O ištikimiausi „Lietuvos balso“ gerbėjai turi unikalią galimybę pirmieji gyvai pamatyti, kurie talentai pateks į paskutinį projekto etapą – Finalines kovas. Skubėkite įsigyti bilietus į Dvikovas ir Nokautus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)