- Kaip ten su ta žmona? Ar tikrai pasiryžai vesti?

- Jei norėčiau susirasti žmoną, kreipčiausi ne į „Lietuvos balsą“, o į kokią nors kitą laidą, transliuojamą naktimis. Po pasirodymo televizijoje sulaukiau 324 žinučių su įvairiausiais pasiūlymais – nuo kavos puodelio iki masažo „jos namuose“. Merginų dėmesys man visada patiko, todėl toks susidomėjimas pamalonino širdį. Ar bus vestuvės? Parodys tik laikas.

- Ar esi garbėtroška?

- Visi norime garbės ar pripažinimo. Bent kartą gyvenime norime pasijusti įvertinti dėl savo savybių ar sugebėjimų. Nuo vaikystės varžomės, lenktyniaujame, konkuruojame tarpusavyje. Visos tos rungtynės išlieka ir paaugus, tačiau tada atsiranda noras įrodyti sau, kad gali.

- Trys dalykai, už ką save myli.

- Myliu save už ironišką požiūrį į gyvenimą - tai padeda sunkiais gyvenime momentais. Už tai, jog be galo myliu vaikus ir už tai, kad nuoširdžiai džiaugiuosi savo gyvenimu.

- Ar norėtum vėl dainuoti grupėje?

- Visą gyvenimą dainavau grupėse – tai didesnėse, tai šiek tiek mažesnėse. Prie tokio dainavimo pripratau ir, išties, man patiko. Mažesnė atsakomybė ir jaudulys, neprailgstančios kelionės į koncertus – tai tik keli privalumai dainuojant grupėje. Aišku, yra ir savų trūkumų – nuomonių ir interesų skirtumai, motyvacijos stoka. Pastaroji turbūt ir buvo mūsų grupės išsiskyrimo priežastis. Dabar dainuoti grupėje nebenorėčiau, liko tik sentimentai...

- Ką studijuoji? Ar esi patenkintas studijomis?

- Šiuo metu studijuoju rinkodarą, esu vėl pirmame kurse. Praeitais metais įstojau į kitą specialybę, tačiau supratau, kad tai visiškai ne man. Esu patenkintas ir galvoju, kad tai vienas geriausių sprendimų mano gyvenime. Kam studijuoti tai, kas tau nepatinka ? Visiems patariu gerai pagalvoti prieš stojant. O jei studijuojant kyla abejonės ar tai tikrai tau – vienareikšmiškai perstoti kitur.

- Ką išdrįstum padaryti dėl savo karjeros?

- Nusifilmuoti pornografiniame filme... Juokauju (juokiasi) „Žvaigždės“, kurios žinomos tik dėl savo “papų“ ir lūpų instaliacijų, man kelia šypseną. Jei nori kažko pasiekti – reikia dirbti toje srityje, kurioje ir sieksi savo karjeros. Aš ir toliau tobulinsiu savo vokalą, judesius. Lavinsiu savo vidines savybes, kadangi noriu būti įdomus ne tik dėl to, kad dainuoju, bet ir kaip asmenybė.

- Kaip manai, kas svarbiausia žmogaus gyvenime?

- Svarbiausia – būti laimingu. Nesvarbu, ką sako kiti. Gaila, bet nei pinigai, nei alkoholis, nei narkotikai ar kitos „laimės piliulės“ čia nepadės. Visa tai tik suteikia trumpalaikį jausmą, primenantį laimę ir galintį suklaidinti ne vieną žmogų. Siūlau pabendrauti su vaikais, kurie nuoširdžiai džiaugiasi gyvenimu – suprasite apie ką aš (šypsosi).

- Ar esi punktualus?

- Čia mano draugai sufleravo klausimą? (juokiasi) Didžiausia mano bėda – beveik visada ir visur vėluoju... Atrodo, kad punktualumo nebuvimas tiesiog užkoduotas manyje. Ne kartą draugai labai rimtai dėl to supyko, dar ir dabar stengiasi išmokyti mane nevėluoti. Veltui... Net į savo anglų kalbos egzaminą sugebėjau pavėluoti. Mokytoja jau uždarinėjo duris, kai įėjau. Tačiau tai nesutrukdė gauti labai gerą įvertinimą!

- Kaip atrodė tavo pirmasis pasimatymas?

- Savo pirmo pasimatymo nepamenu. Bet pamenu savo pirmąsias ir vieninteles vestuves (šypsosi). Man buvo penkeri ir darželyje įsižiūrėjau į vieną mergaitę. Išsiaiškinau, jog ir aš jai patinku. Dalindavomės mandarinais, obuoliais ir kitais vaisiais, žaisdavom kartu. Viskas buvo taip gražu ir tikra. Vieną kartą nusprendėm susituokti. Kitą dieną ji atsinešė valgomus čiulpinukus-žiedus, o aš savo vestuvinę dovaną – šokolado plytelę. Mus sutuokė darželio grupės draugas, o santuoką patvirtino bučinys. Dabar smagu ir net juokinga prisiminti visa tai, tačiau tuomet mus išskyrė skirtingos mokyklos, o aš, išties, sunkiai išgyvenau šias skyrybas.

- Su kokia mergina niekuomet nesusitikinėtum?

- Su ta, kuri neturi humoro jausmo ir yra šalta, kaip ledas. Tikrai. Vyrus „veža“ karštos, emocingos moterys, kurios džiaugiasi gyvenimu. Rimtumas – tikrai ne seksualumas. Moteris turėtų būti žaisminga, pašėlus, ji neturėtų bijoti pasirodyti šmaikšti ir juokinga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)