Temperatūra popietę kils iki 24-29 laipsnių. Daug kur temperatūra bus panaši, apie 26-28 laipsnius, Žemaitijos aukštumose ir prie jūros diena bus gaiviausia.

Šeštadienį orai išliks panašūs. Tiek naktį, tiek dieną vyraus giedri orai, lietaus nenumatoma. Naktį vėjas bus silpnas, dieną pūs nestiprus šiaurės rytų, šiaurės, pajūryje šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Naktį vės iki 10-15 laipsnių, Kuršių nerijoje laikysis 16-17 laipsnių šiluma, dieną oras įkais iki 25-30 laipsnių.

Sekmadienio naktis išliks giedra ir be lietaus, dieną vyraus mažai debesuoti ir sausi orai, tik popietę kai kur, didesnė tikimybė pietinėje šalies dalyje, susikaups pavieniai storesni debesys iš kurių trumpai palis, gali ir perkūnija sugriaudėti. Naktį temperatūra pažemės iki 12-17, dieną pakils iki 26-31 laipsnio karščio. Naktį pūs silpnas, dieną vidutinio stiprumo šiaurės rytų, rytų vėjas.

Pirmadienį, per Žolinę, mūsų šalį pasieks drėgnesnio oro masė, orai taps tvankūs ir neramūs. Naktį dar vyraus giedri ir sausi orai, o dieną ims kauptis pavieniai lietaus kamuoliniai debesys. Popietę tai vienose, tai kitose vietovėse prapliups trumpos liūtys su perkūnija, per perkūniją kai kur papūs stiprus vėjas, gūsiai sieks pavojingus 15-20 m/s. Naktį temperatūra nekris žemiau 14-19 laipsnių, dieną pakils iki 26-31 laipsnio. Naktį pūs nestiprus šiaurės rytų, rytų, dieną vidutinio stiprumo rytų, pietryčių vėjas.

Antradienio naktį debesys sklaidysis, trumpai su perkūnija palis tik kai kur, o dieną debesys formuosis iš naujo, vėl didesnėje šalies dalyje nušniokš trumpos liūtys su perkūnija, per perkūniją vėjas kai kur bus gūsingas, stiprės iki 15-20 m/s. Naktį vės tik iki 15-20 laipsnių, dieną vėl kais iki 26-31 laipsnio.

Trečiadienis bus ramesnis, trumpai su perkūnija palis tik vietomis. Naktis bus šilta ir tvanki, diena – tik laipsniu kitu gaivesnė nei antradienį.