Vėjas pūs iš pietryčių, vidutinio stiprumo. Karštis ir toliau laikysis: daugelyje vietovių vyraus 27–29 laipsniai, pietvakariniuose rajonuose oras įkais iki 30 ar 31 laipsnio (pavėsyje!), o vėsiausia turėtų būti šiaurės rytiniame respublikos pakraštyje – apie 26–27 laipsnius šilumos.

Mūsų sostinėje rytoj debesų bus nedaug, aukščiausia temperatūra sieks 27–29 laipsnius.

Ketvirtadienį rytiniai šalies rajonai dar išliks anticiklono globoje, tuo tarpu vakarinę respublikos dalį uždengs iš Vakarų artėjančio ciklono debesys. Atitinkamai skirsis ir orai. Rytinėje šalies pusėje lietaus dar nenumatoma, tik debesų, ypač dieną, jau bus daugiau. Vakariniuose rajonuose naktį arčiau jūros, dieną jau ir Žemaičių aukštumoje prognozuojami trumpi lietūs, kai kur griaudės perkūnija.

Vėjas visoje šalyje pūs iš pietryčių, pietų, naktį bus vidutinio stiprumo, dieną – smarkokas. Temperatūra naktį pažemės iki 12–17 laipsnių, Kuršių nerijoje svyruos apie 19. Diena dėl debesų ir didėjančios drėgmės bus ne tik karšta, bet ir tvanki. Aukščiausia temperatūra šalyje sieks 24–29 laipsnius, karščiausia bus Dzūkijoje.

Penktadienį trumpi lietūs atslinks į rytinę šalies pusę. Debesuota naktis bus šilta, net 14–19 laipsnių, dieną karštis truputį atslūgs – prognozuojama 22–27 laipsnių šiluma.