Aplink Vilnių, Šiaulius ir Uteną temperatūra šoktelės iki 27-28, ties Kaunu bus apie 28-29, o Alytaus ir Tauragės apskrityse saulė vietomis kaitins iki 30 laipsnių karščio. Pietryčių vėjas pūs 5-10 m/s greičiu.

Trečiadienio naktį išliks puikios sąlygos žvaigždžių stebėjimui. Lietaus nenumatoma. Pietryčių, rytų vėjas dar labiau aprims. Po labai šiltos dienos, naktį atvės tik iki 13-17 laipsnių, šilčiausia išliks prie jūros.

Dieną padangėje atsiras debesų, popietinėmis valandomis vietomis, didesnė tikimybė Dzūkijoje ir Suvalkijoje, formuosis lietaus kamuoliniai debesys. Kai kur trumpalaikį lietų lydės perkūnijos griausmas, vėjas vėl stiprės iki vidutinių reikšmių. Temperatūra šią dieną bus dar aukštesnė: Klaipėdoje, Panevėžyje ir Kaune apie 30, ties Vilniumi ir Šiauliais 29 laipsniai.

Karščiai nesitrauks ir ketvirtadienį, įdienojus termometrai rodys 26-31 laipsnį. Trumpos liūtys su perkūnijomis tikėtinos kai kur pietiniuose bei vakariniuose rajonuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)