Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba pranešė, jog apie 18 val. aktyvūs lietaus su perkūnija debesys formavosi pietinėje Lietuvos dalyje ir teigė, jog artimiausiu metu aktyvūs židiniai pasieks Vilnių. Numatomas intensyvus lietus, galimi staigūs vėjo sustiprėjimai ir kruša.

Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, Vilniuje pranešta apie du ant automobilių virtusius medžius. Vienas jų - Rūdininkų gatvėje. Pranešta, kad čia medis ant mašinos užvirto apie 19.22 val. Netrukus, 19.34 val, gautas pranešimas ir apie įvykį Antakalnio mikrorajone, Pylimėlių gatvėje, kur ant automobilio taip pat užvirto medis.

Panašiu laiku gautas pranešimas ir apie Vilniaus rajone stipraus vėjo nuverstą medį. Jis automobilių ir žmonių nekliudė.

Sinoptikų teigimu, intensyvaus lietaus su perkūnijos zona, esanti Kaliningrado srityje ir virš šiaurinės Lenkijos, pasieks pietvakarinę šalies pusę (Tauragės, Marijampolės ir Klaipėdos apskritis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)