Kaip matoma portalo kurjeris.lt socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalintame video įraše, iš iki pusės apsemto automobilio po tiltu lipa jo vairuotojas.

Nemaža vandens sankaupa per trumpą stipraus lietaus periodą susikaupė gatvėse esančiose didesnėse įdubose, į kurias automobiliams tapo sunku įvažiuoti.

Tauragę užklupo liūtis

Sinoptikai pranešė, kad trečiadienį daugelyje vietovių tikėtina, kad ne kartą apsilankys trumpi lietūs. Gausesni jie numatomi Telšių, Šiaulių, Panevėžio apskrityse. Čia su lietumi pasigirs ir perkūnija.

Tauragę užklupo liūtis

Vidutinio stiprumo vėjas suksis iš šiaurės rytų, šiaurės. Gūsingiau jis pūs prie jūros – 15 m/s. Taip pat šiauriniuose rajonuose perkūnijos metu galimi vėjo sustiprėjimai. Diena bus vėsi, didžiojoje šalies dalyje vyraus 17-20 laipsnių šiluma ir tik vietomis, kur pragiedruliai užsibus ilgiau, sušils iki 21-22 laipsnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)