T. Kaunienė Delfi teigė, jog penktadienio dieną temperatūra po truputį pradės kristi.

„Artimiausiomis dienomis mūsų šalies orus ir toliau lems aukštesnio slėgio sritis. <...> Penktadienio dieną iš šiaurės lėtai leisis šaltasis atmosferos frontas. Tačiau vargu ar į kurį nors rajoną lietaus jis atneš, tik truputėlį padaugės debesų.

Penktadienio diena bus nepastoviai debesuota, be žymesnio lietaus, sustiprės šiaurės rytų, šiaurės vėjas iki vidutinio stiprumo.

Ir temperatūra vyraujanti bus 23–28 laipsniai šilumos. Pačiame pietiniame šalies pakraštyje gali ir iki 29 laipsnių sušilti. O šiauriniuose rajonuose, kur frontas jau spės nueiti, bus vėsiausia – 20–22 laipsnių šilumos“, – Delfi sakė sinoptikė T. Kaunienė.

Šeštadienis bus vėsesnis ir gaivesnis, sakė pašnekovė.

„Tačiau vis dar vasariškas. Ir saulės bus daugiau. Giedresnė naktis bus vėsesnė – vyraus 9–14 laipsnių šilumos, aišku, be lietaus. Tik juntamesnis bus šiaurės rytų vėjas. Na, o šeštadienio dieną lietaus taip pat nenumatoma, saulės bus daugiau. Ir temperatūra svyruos tarp 19–24 laipsnių šilumos“, – kalbėjo T. Kaunienė.

Sekmadienis taip pat bus sausas, saulėtas, ramus, sakė sinoptikė.

„Tik naktis gali dar vėsesnė būti– tarp 6–11 laipsnių šilumos. Šiauriniuose rajonuose gal dar vienu kitu laipsniu žemiau.

O dieną jau po truputėlį pradės šilti – bus 20–25 laipsniai šilumos“, – sakė sinoptikė T. Kaunienė.

Ateinančios savaitės pradžia, anot jos, lietaus vis dar nežada.

„Ir po truputėlį vėl šils“, – Delfi sakė sinoptikė T. Kaunienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)