Vietomis, didesnė tikimybė Vidurio ir Pietų Lietuvoje lietūs bus sodresni, gali ir perkūnija nugriaudėti. Vakarų, šiaurės vakarų vėjas bus juntamas, tačiau nestiprus, tik lietaus metu galimi vėjo sustiprėjimai iki 15 m/s. Oras šilti neskubės. Didžiojoje šalies dalyje vyraus 17–20 laipsnių šiluma, tik vietomis centriniuose ir pietvakariniuose rajonuose gali sušilti ir iki 21 laipsnio. Pajūryje diena numatoma keliais laipsniais vėsesnė.

Trečiadienio naktį dangų dažnai dengs debesys. Daug kur trumpai, bet negausiai palis. Šiaurės vakarų, šiaurės vėjas liks nestiprus ir tik pajūryje bus labiau juntamas. Temperatūra pažemės iki 9–14 laipsnių šilumos.

Trečiadienio dieną situacija keisis mažai. Dangumi plauks nemažai debesų. Iš jų protarpiais numatomas lietus. Kai kur galima perkūnija. Vėjas krypties nekeis, tačiau sustiprės iki vidutinio stiprumo. Temperatūra sieks 16–20 laipsnių.

Ketvirtadienį trumpas lietus taip pat pasirodys daugelyje rajonų. Naktį temperatūra keisis mažai, o dieną vyraus 17–22 laipsnių šilumą.