Penktadienis bus itin lietingas, ypač naktis. Naktį šalį merks lietus, vietomis lis gausiai, numatoma perkūnija. Dienos metu lietaus debesys taip pat sukiosis danguje, tad daugelyje vietovių vėl prapliups lietus, kai kur palis kaip reikiant. Pūs nepastovios krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 17, dieną apie 22 laipsnius šilumos. Šiauliuose ir pajūryje naktį termometrai fiksuos 17, dieną 21 laipsnį šilumos.

Šeštadienį dangus taip pat varvės ne kartą. Vietomis prapliups gausus lietus, grūmos perkūnija. Pūs šiaurinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 15 laipsnių šilumos. Dienos metu oras šils iki 23 laipsnių. Šiauliuose naktį vyraus 16, dieną 21 laipsnio šiluma. Pajūryje pūs gūsingas vėjas, numatomi pragiedruliai ir trumpalaikis lietus. Naktį bus apie 16, dieną apie 20 laipsnių šilumos.

Sekmadienį lietaus išvengti taip pat nepavyks, daug kur vėl varvės dangus. Pūs vidutinio stiprumo šiaurės, šiaurės rytų krypties vėjas. Temperatūra žymiai nesikeis. Vilniuje ir Kaune naktį temperatūra sieks 17, dienos metu 22–23 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktį termometrai fiksuos 16, dieną 23 laipsnius šilumos. Pajūryje naktį vyraus 16, dieną 22 laipsnių šiluma.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančios savaitės pradžioje bus itin tvanku. Pirmadienį vėl daug kur palis, temperatūra dieną vietomis sieks 25 laipsnius šilumos. Antradienį lietaus debesų jau bus mažiau, dažniau nušvis saulė, o temperatūra šoktels iki 28 laipsnių.